دوره جامع تحلیلگری بازار سرمایه

اگر شما هم مثل افراد ثروتمند همه تخم مرغ هاتون را در یک سبد نمی گذارید، قطعا قسمتی از سرمایه خود را در بازارهای مختلف نظیر مسکن، طلا، ارز و سهام سرمایه گذاری کرده اید. همه این بازار ها در زمان مناسب جذابیت خاص خود را دارند. در حال حاضر بازار مسکن با رکود سنگینی روبرو شده و سابقه نشان می دهد زمان زیادی لازم است که از رکود خارج شود. با نگاهی به سیاست های دولت منتخب آینده و شرایط بین المللی می توان دریافت بازارهای طلا و ارز با ریسک زیادی همراه شده است.

در ابتدای سال بازار سرمایه ایران بدلایل مختلف با کاهش چشمگیر قیمت ها مواجه شد. بسیاری از مردم سرمایه های خود را ازدست دادند اما افراد با تجربه و فعال در این بازار این کاهش زیاد قیمت ها که با هیچ عامل اقتصادی سازگار نیست را فرصتی طلایی و جذاب برای ورود به این بازار تلقی می کنند. روزهایی که در هر دوره تاریخی قابل تکرار نیست. بسیاری از کارشناسان معتقدند بازار سرمایه در بین بازارهای مختلف سرمایه گذاری بالاترین بازدهی را داشته است. اما سرمایه گذاری در این بازار نیز مثل هر سرمایه گذاری دیگری نیاز به آموزش تخصصی دارد.

آیا برای ورود به این بازار آمادگی دارید؟ آیا می دانید آموزش حرفه ای و تمرین می تواند شما را در رسیدن به اهداف شما کمک کند؟

اگر شما هم جزء افرادی هستید که بدنبال دستیابی به مهارت و نگاهی هوشمند به بازارهای مختلف هستند شرکت در دوره تحلیل گری بازار سرمایه موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم را به شما توصیه میکنیم. با شرکت در این دوره توان تحلیلی و مهارت شما در خصوص سرمایه گذاری در بازار سرمایه افزایش خواهد یافت.

مخاطبین دوره:

• - مدیران و کارشناسان شرکت های سرمایه گذاری، کارگزاری ها، موسسات تامین مالی و ...
  • - کلیه علاقمندان به فراگیری تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال در بازار سهام، طلا، ارز
  • - دانشجویان رشته های مدیریت، اقتصاد، مهندسی مالی و حسابداری
  • - کلیه علاقمندان به سرمایه گذاری در بازارهای مالی و سرمایه
  • سرفصل ها:

• - تحلیل تکنیکال – کلاسیک
  • - تحلیل تکنیکال – ایچیموکو
  • - تحلیل تکنیکال – الیوت و الگوهای هارمونیک
  • - تجزیه و تحلیل صورت های مالی
  • - ابزارهای مشتقه و قراردادهای آتی
  • - مدیریت سبد سرمایه گذاری و ریسک
  • - اقتصاد کلان و تاثیر آن بر فرصت های سرمایه گذاری
  • مدرس:

• دکتر علی صمدی
  • - دکترای مدیریت
  • - مربی دوره های تحلیل گری بازار سرمایه
  • توانایی دانشپذیران پس از گذراندن دوره:

- توانایی ارزیابی و تحلیل سهام، ارز و طلا با استفاده از تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال
    - آشنایی با ابزارهای مختلف تحلیل گری مالی
    - تکامل دیدگاه تحلیلی شما نسبت به بازارهای مختلف سرمایه گذاری نظیر سهام، طلا و ارزهای مختلف

پشتیبانی و منتورینگ

کارشناسان حرفه‌ای ما از طریق تلفن و واتس آپ، گام به گام با شما همراه هستند تا بتونید گام‌های پیشرفت خودتونو بردارید.

شما می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده نمائید، این فرصت را از دست ندهید!