دوره جامع مدیریت کسب و کار

مدیریت در سازمان‌ها، شرکت‌ها و کسب و کارها ، نقش بسیار مهمی را در تأمین اهداف آنها ایفا می کند. مدیران متناسب با رشد تکنولوژی و تغییر و تحولات بوجود آمد همواره با وضعیت ها و شرایط جدیدی مواجه می شوند که به منظور هماهنگی با آن ، نیازمند کسب معلومات و تخصص های ویژه ای می باشند. بنابراین تقویت و غنی سازی دانش حرفه ای و تجارب مدیران بسیار اهمیت دارد.
باید توجه داشت که توسعه و تحولات سازمان ها و نیز اثر بخشی مدیریت به دور از حمایت های آموزشی نیست و آموزش به عنوان وسیله تأمین و بازسازی ساختار این تجارب وظیفه پر کردن خلاء معلومات فنی – تخصصی و مهارت های لازم برای اجرای صحیح مسئوولیت ها بر دوش دارد.محققین و صاحبنظران علم سازمان براین باورند که برای افزایش کارایی و عملکرد مدیران و بهسازی مدیریت سازمان ها باید به اموزش های مدیریتی متوسل شد. هرچند که در کشورهای در حال رشد به دلیل حاکم بودن نظام سنتی بر سازمان ها و نبود برنامه های دراز مدت ، به امر آموزش کمتر بها داده می شود، اما با گذشت زمان و توسعه نظام های اجتماعی ، سازمان ها دست کم به منظور ادامه حیات یا تأمین حداقل منافع خود مجبورند نقاط قوت و ضعف عملکرد مدیران و نتایج تصمیمات آنان را مورد مداقه و بررسی قرار داده و جهت تقویت یا مرتفع ساختن آن اقدامات لازم را به عمل آورند. جامه عمل پوشاندن چنین جریانی یازمند اجرای فرایند آموزش است؛ این فرایند از بررسی ابتدایی ترین مرحله یعنی مصاحبه با مدیران و ارزیابی ویژگی ها و عملکرد های آنان شروع شده و به عملیات آموزشی( تعیین نیاز آموزشی، برنامه ریزی آموزشی ، اجرا ، ارزشیابی ) منتهی می شود.

سه دوره در یک دوره

این فقط یک شروع ساده است. گام های مدیریت کسب و کار خودتو به روز کن ...!

این تنها شروع ماجراست

دیگه وقتشه ترس کسب و کار اینترنتی کنار بزاری موفقیت هاتو بیشتر و بیشتر کنی...!

ویژگی های وبسایت فروشگاهی شما

ویژگی های وبسایت شخصی شما

مخاطبان این دوره

• - مدیران
  • - صاحبان مشاغل و کسب و کار
  • - روسا
  • - اصناف
  • - مدیران میانی سازمان ها
  • - کارشناسان واحدهای سازمانی
  • - برنامه ریزان سازمانی
  • - دانشجویان حوزه مدیریت
  • - علاقمندان به یادگیری در حوزه های مدیریتی و کسب و کار
  • - و هر کسی که دغدغه افزایش توانمندی خود برای استفاده بهینه از دانش و ابزارهای مدیریتی را دارد.
  • نظر دانش پذیران دوره های گذشته

دوره MBA فن‌آوران حکیم شامل مزایای زیر است:

• • فراهم کردن فرصتی برای آشنایی با سایر مدیران، کارآفرینان، اساتید و مشاوران و زمینه‌سازی برای گسترش ارتباطات
  • • ارائه سرفصل‌ها مطابق با شرایط محیطی و کسب و کار در ایران
  • • برخورداری از اساتید مجرب و مطرح در حوزه کسب و کار
  • • ماهیت کاربردی کارگاه‌ها به منظور کسب تخصص و مهارت‌های مدیریتی
  • • اعطای گواهینامه قابل ترجمه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • • ارائه مطالب و مباحث به صورت مطالعه موردی (case study)
  • • برگزاری دوره‌ها در ساعات غیر اداری
  • سولات متداول (پاسخ‌ها به ترتیب اولویت ارائه شده است.)

1در این دوره چی یاد می گیریم؟
    دوره MBA به مدیران می آموزد که چگونه مدیریت سازمان خود را از چارچوب سنتی رییس و زیردست به سمت چارچوب رهبری هدایت کنند. مدیران با گذراندن دوره MBA می‌آموزند چگونه سازمان خود را رهبری کنند، ابزارهای مدیریتی و رهبری را می‌شناسند و یاد می‌گیرند بنا به شرایط و موقعیت سازمان از هر کدام از این ابزارها استفاده کنند. دوره MBA به مدیران می‌آموزد چگونه منابع انسانی (که بی‌شک مهمترین منبع هر سازمان است) سازمان خود را مدیریت کنند تا حداکثر بهره‌وری و رضایت سازمانی را به دست آورند.
    شرکت‌کنندگان دوره MBA با مهارت آینده‌پژوهی می‌آموزند چگونه دید درستی نسبت به آینده فضای کسب وکار داشته باشند و بتوانند خود را برای سناریوهای محتمل آینده آماده کنند. مهارت حسابداری و مدیریت مالی این توانایی را به فارغ التحصیلان دوره MBA می‌دهد که نسبت به شرایط مالی سازمان خود درک درستی به دست آورند و بتوانند بر فرآیندها و وضعیت مالی سازمان خود اشراف کامل داشته باشند. علاوه بر این دوره MBA به دانش پژوهان می‌آموزد چگونه برای توسعه کسب وکار خود در بلند مدت برنامه ریزی کنند و استراتژی‌های لازم برای توسعه کسب وکار خود را تدوین کنند.
    دانش‌پذیران در دوره MBA می‌آموزند که چگونه از علم مدیریت برای اصلاح مشکلات سازمان خود استفاده کنند و علم مدیریت را به صورت کاربردی برای توسعه کسب وکار خود به کار برند. به بیان دیگر می‌توان گفت مهمترین ویژگی دوره‌های MBA کاربردی کردن علم مدیریت است به نحوی که مدیریت سازمان از چارچوب بی‌برنامه و مبتنی بر تجربه خارج شود و نگاه منسجم مدیریتی بر سازمان حاکم گردد.
    2چه کسانی در این دوره شرکت کنند؟
  • مدیران ارشد، هیئت‌های مدیره و کارمندان شرکت‌ها، سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف
  • کارشناسان و کارشناسان ارشد واحدهای مختف سازمان‌های دولتی و خصوصی
  • مدیران و کارآفرینان کشور
  • مشاوران، برنامه ریزان و مدیران اجرایی کلیه سازمان‌های صنعتی، بازرگانی و خدماتی
  • محققان و پژوهشگران علاقمند به مدیریت راهبردی کسب و کار
  • 3 گواهینامه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری چیست؟
    مدرک وزارت علوم

مشاوره آموزشی رایگان

اگه جواب سوالتو هنوز نگرفتی میتونی با پر کردن فرم از مشاوره کارشناسان
    فن آوران حکیم استفاده کنی

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره رایگان آموزشی شماره تلفن خود را وارد نمائید:

ما را دنبال کنید

فن آوران حکیم تلگرام فن آوران حکیم لینکداین فن آوران حکیم اینستاگرام فن آوران حکیم فیسبوک
    app-server2
    app-server1

موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم

موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم با بیش از 13سال سابقه در برگزاری رویدادهای آموزشی، دارای نگرشی در راستای تبدیل به موسسه برتر در زمینه ارایه خدمات آموزشی و تخصصی در زمینه‌های علوم انسانی ( مدیریت، حسابداری و مالی، بورس، زبان انگلیسی و روانشناسی و ...) و نیز ارایه خدمات مشاوره‌ای توسط متخصصین حرفه‌ای در راستای بهبود عملکرد نیروی انسانی سازمان‌ها می‌باشد.

مجوزها

فن آوران حکیم وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری
    logo-samandehi

تلفن: ۳۶۲۸۲۸۰۱ (۰۳۱)