جهت مشاوره حضوری و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید، یا به صورت حضوری به دفتر موسسه مراجعه فرمائید.

مقدمه:

هر عصری برمحوریت یک دانش موفقیت یک ملت و جامعه را تعیین می‌کند. قرن ۱۸، قرن دریانوردی و تصاحب سواحل دنیا بود که پرتقالی‌ها به خوبی از آن بهره بردند به دنبال آن قرن ۱۹ به عنوان عصر سیاست باعث شد، تا انگلستان فقیر به قدرتی عظیم بدل شود. آمریکا در قرن بیستم با دانش هسته‌ای بی‌همتا شد و اکنون در هزاره جدید دانش مدیریت و دانش ارتباطات در  همسویی مشترک و هدفی والا، دانش‌های نجات بخش عصر حاضر شده‌اند.
همانگونه که ((ماکس وبر)) مطرح نمود عصر حاضر در سیطره سازمان‌ها قرار دارد . سازمان‌هایی که قبل از تولد تا پس از مرگ هر انسانی را در کنترل خود قرار داده‌اند، و مدیران به عنوان رهبران این سازمان‌ها نقش بی‌بدیلی را در موفقیت آنها و نهایتا موفقیت جامعه بر عهده دارند. از سوی دیگر دانش ارتباطات در شاخه روابط عمومی آرام آرام قدم از سازمان بیرون نهاده و به دنبال حل مشکلات امروز جامعه در بطن آن است. آنچه که پیش از پیش روابط عمومی و مدیریت را به هم نزدیک می‌کند نه اندیشه‌های بنیانگذاران این دو دانش اثر بخش و کارآمد است که هر دو را درسازمان و قدرت آن ترسیم نموده‌اند بلکه نیازی روز افزونی است که هر دو در کنار یکدیگر در یک جامعه آزاد و دموکرات و یا در مقابل یکدیگر در یک جامعه توتالیتربایکی به آن پاسخ دهند.
اکنون تنها راه تعالی و موفقیت کشور عزیزمان تربیت مدیران متخصص و ارتباطی است که چه در عرصه مدیریت ارشد یک شرکت یا سازمان و چه درعرصه مدیریت ارشد یک شرکت یا سازمان و چه در عرصه مدیریت روابط عمومی گام‌های اساسی بردارند تا با حل مشکلات سازمان و جامعه زمینه آرامش وتعالی اجتماعی را تحقق بخشند.

دوره مدیریت DBA چیست؟

DBA که مخفف Doctor Of Business Administration است را می توان اثر بخش‌ترین راهکار وتربیت رهبران خردمند برای مدیریت ارشد سازمانی دانست تا دانش و تخصص خویش را توسعه داده وارتقاء بخشند. این دوره به دانش‌پذیر کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم جهت حل مسائل سازمان خود رابه شایستگی فرا گیرد و خود را آماده تجزیه وتحلیل های پیچیده وتصمیم گیری‌های مقتضی نماید.
DBA که دوره دکترای حرفه‌ای مدیریت است به گونه‌ای طراحی شده است که مدیران با فراگیران مهارت‌های رهبری در جهت رفع چالش‌های موجود اقدام نمایند.

دنیای مدیریت و کسب و کار در معرض تغییرات سریع قرار دارد. مدیران ارشد به منظور سازگاری ثمر بخش و رقایت‌پذیری و توانایی حل بحران‌ها می‌بایست علاوه برتجارب مدیریتی، به دانش کاربردی و مهارتی در حوزه مدیریت نیز مجهز گردند. آماده نمودن مدیرانی با انگیزه دانا و خردمند و ارتباطی در سمت‌های مدیریتی ارشد مدیریت روابط عمومی ازاهداف دوره DBA با گرایش روابط عمومی می‌باشد.
DBA روابط عمومی بیش از مباحث نظری به موارد کاربردی و مهارت ارتباطی می‌پردازد و به همین دلیل برای مدیران ارشد، مدیران اجرایی و مشاوران مناسب می‌باشد.
دکترای مدیریت (Phd in Management) به خلق تئوری‌های جدید می پردازد. درحالی که DBA به خلق دانش کاربردی مدیریت و شیوه‌های کاربرد آن تئوری‌ها در رفع مشکلات سازمانی و همچنین به هرچه حرفه‌ای‌تر شدن مدیر و شکل گیری اندیشه مدیران ارتباطی توجه دارد.

دانش‌پذیران دوره مدیریت عالی راهبردی کسب و کار (DBA) دارای پیشینه‌های اجرایی و تجارب مدیریتی مختلف هستند. ایجاد و گسترش شبکه ارتباطی دانش‌پذیران، یکی دیگر ازمزیت‌های این دوره می‌باشد.
این دوره به گونه‌ای طراحی شده است که بوسیله آن، دانش و مهارت مدیریتی و ارتباطی دانش‌پذیران به طور چشمگیری توسعه یافته وآنها راقادر می‌سازد تا نقش‌های کلیدی رهبری را در زمینه‌های کاری خود برعهده گیرند..
علاوه برآن مدیران روابط عمومی نیز ضمن فراگیری دانش ومهارت‌های ارتباطی و روابط عمومی توانمندی لازم جهت پیشبرد سازمان خود به سمت اهداف اصلی اش را کسب می‌کنند.

علل لزوم تحصیل در دوره DBA:

• آشنایی با دانش روز و اطلاعات و مهارت‌های نوین دانش روابط عمومی و مدیریت
  • حضور در فضایی مملو از منابع مطالعاتی و علوم کاربردی و مهارتی
  • پرورش قدرت تفکر و دست‌یابی به سطح بالای تجزیه و تحلیل وسنجش و مدیریت بحران
  • پیشرفت فردی و شغلی
  • دستیابی به مهارت‌های لازم جهت برعهده گرفتن وظایفی چون رهبری سازمانی، مشاوره، مدیریتی و تدریس در مقاطع دانشگاهی
  • ارتقاء استراتژی‌های رهبری خود و استفاده از آنها در شرایط ایجاد تحول و سازگارپذیری
  • پرورش مدیرانی که از درایت و تفکری ژرف اندیشانه در مدیریت تغییرات در یک محیط پویا برخوردار باشند.
  • دستیابی به تخصص در زمینه‌های تفکر بحرانی، حل مسئله و.....

اهداف دوره DBA روابط عمومی

هدف اصلی این دوره ارائه فارغ التحصیلانی به جامعه است که از توانایی مذاکره ، مشارکت ، جذب مخاطبان ، بسیج منابع برخوردار بوده و به دانش روز و مسائل و روش‌های ناب آشنا باشند. همچنین ایجاد توانایی‌ها و قابلیت‌های ذیل در دانش‌پذیران از اهداف دوره DBA روابط عمومی می‌باشد:
  • درک عمیق کاربردی مهارت‌های ارتباطی از مباحث مرتبط با مدیریت روابط عمومی
  • آگاهی از شیوه‌های پژوهش و دست‌یابی به اطلاعات متقن