دوره مشاور عالی مالیاتی | آموزش مشاور مالیاتی

با پیچیده‌تر شدن فضای کسب و کارهای امروزی و نحوه مالیات ستانی دولت، حضور یک مشاور مالیاتی متخصص و خبره در کنار مدیران سازمان‌ها و صاحبان مشاغل بیش از پیش احساس می‌شود. یک مشاور مالیاتی به اشخاص حقیقی و یا حقوقی کمک می‌کنند تا با آگاهی کامل به فضای کسب و کار قدم نهاده و از امتیازاتی که قانون برای آنها در نظر گرفته به خوبی استفاده کنند. زمانی این ضرورت بیش از پیش احساس می‌شود که بین سازمان امور مالیاتی و مودیان مالیاتی اختلافی صورت می‌گیرد. برای حل اینگونه مشکلات در چارچوب قانون نیاز به اشراف کامل به قوانین مالیاتی و آشنایی کامل با فرآیند دادرسی مالیاتی می‌باشد از این رو داشتن مشاور مالیاتی به اندازه‌ای حیاتی و حائز اهمیت و حساسیت است كه كارفرمایان،‌ به دانش مالیاتی مسئولان مالی خود اكتفاء و اتكاء نكرده و از خدمات تخصصی مشاوران مالیاتی مجرب، در كنار كادر مالی سازمان خود، بهره‌ می‌گیرند.

موسسه فن آوران حکیم با همکاری انجمن مدیران مالی اصفهان در جهت افزایش سطح مهارت دانش پذیران خود اقدام به برگزاری دوره مشاور مالیاتی می نماید. دوره آموزشی "مشاوره مالیاتی" یکی از سطوح در نظر گرفته شده می باشد که علاقه مندان به ثبت نام بایستی دانش اولیه مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی را داشته باشند. نحوه تدریس اساتید و سرفصل های این دوره به صورت کاملا تخصصی و با در نظر گرفتن تمامی بخشنامه ها و آیین نامه های اجرایی سال 99 می باشد و هدف از برگزاری دوره تربیت مشاورانی است که بتوانند در حوزه ها و وضعیت های مختلف دانش مالیاتی داشته و صاحب نظر باشند لذا در دوره آموزشی "مشاوره مالیاتی"با حفظ شرط دانش اولیه مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی،کلیه رشته ها و اشخاص زیر میتوانند شرکت نمایند.

این گواهینامه معتبرترین مدرک حوزه مالیاتی در کشور بوده و مورد تائید انجمن حسابدارن ایران می‌باشد.

طول دوره آموزشی

طول دوره

5 ماه
تعداد نفر دوره آموزشی

تعداد

45 نفر
قیمت دوره

شهریه ثبت نام

73,500,000 ریال
چندمین دوره آموزشی

شرایط پرداخت

1) به صورت نقد: 58,800,000 ریال

2) به صورت اقساط با پیش پرداخت 15,500,000 ریال و مابقی:

الف : 2 چک به فاصله دوماه

ب : پرداخت چک ضمانت و اقساط ماهیانه

زمان شروع دوره آموزشی

زمان شروع دوره

17 خرداد ماه 1401

شنبه ها : 18 الی 20

سه شنبه ها : 18 الی 20

طول دوره آموزشی

طول دوره

تعداد نفر دوره آموزشی

تعداد

قیمت دوره

شهریه ثبت نام

چندمین دوره آموزشی

شرایط پرداخت

زمان شروع دوره آموزشی

زمان شروع دوره

سرفصل‌های دوره مشاور عالی مالیاتی

سرفصل‌های این دوره به صورت جامع و کاربردی و راهگشای شما در تمامی حوزه‌های کسب و کار شما می‌باشد.

تحریر لوایح مالیاتی

قانون مبارزه با پولشویی و فساد اداری

قانون جدید چک

استانداردهای مدرن روابط عمومی

مدرک دوره مشاور مالیاتی

گواهینامه معتبر و مدرک مشاور مالیاتی این دوره با عنوان مشاور عالی مالیاتی است که گواهینامه مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور است.

ویژگی های مدرک

• مدرک مورد تایید وزرات علوم، تحقیقات و فنآوری
  • دارای مهر وزارت امور خارجه و قوه قضائیه
  • دارای برچسب هولوگرام و شماره شناسایی یکتا
  • قابل ترجمه و استفاده در امور مهاجرتی

چه کسانی در دوره مشاور مالیاتی می‌توانند شرکت کنند؟

• مدیران
  • صاحبان مشاغل و کسب و کار
  • روسا
  • اصناف
  • مدیران میانی سازمان ها
  • کارشناسان واحدهای سازمانی
  • برنامه ریزان سازمانی
  • دانشجویان حوزه مدیریت
  • علاقمندان به یادگیری در حوزه های مدیریتی و کسب و کار
  • و هر کسی که دغدغه افزایش توانمندی خود برای استفاده بهینه از دانش و ابزارهای مدیریتی را دارد.

ویژگی های دوره مشاور مالیاتی چیست؟

• ارایه سرفصل ها مطابق با شرایط محیطی و کسب و کار در ایران
  • تقویت و پرورش مهارتهای مدیریتی و تعمیق دانش راهبردی مدیریت کسب و کار
  • شبکه سازی قوی با دیگر شرکت کنندگان
  • آشنایی با چالش های مشترک در کسب وکار
  • ایجاد ارتباط های سازنده و بهره گیری از تجربیات دیگران برای کسب و کار
  • برخورداری از اساتید مجرب و مطرح در حوزه کسب و کار
  • ماهیت کاربردی کارگاه ها به منظور کسب تخصص و مهارتهای مدیریتی
  • اعطای گواهینامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • ارایه مطالب و مباحث به صورت مطالعه موردی Case Study))
  • برگزاری دوره ها در ساعات غیراداری

نحوه برگزاری دوره مشاور مالیاتی به چه صورتی می‌باشد؟

• برگزاری بصورت آنلاین و حضوری
  • کوچینگ و پشتیبانی علمی و فنی و پرسش و پاسخ
  • برگزاری بصورت وبینار آموزشی و ویدیوی آموزشی

شرایط اخذ مدرک دوره مشاور مالیاتی چیست؟

• ارایه پروژه مربوطه پس از پایان عنوان درسی
  • حضور مستمر در وبینارها
  • رعایت کامل آیین نامه ها و ضوابط موسسه و همچنین آیین نامه و ضوابط مربوط به برگزاری دوره که قبلا به اطلاع دانش پذیر رسیده است.

به منظور ثبت نام و واریز پیش پرداخت ، کلیک کنید

سولات متداول (پاسخ‌ها به ترتیب اولویت ارائه شده است.)

1در این دوره چی یاد می گیریم؟
دوره مشاور مالیاتی نگرش و دانش مدیریتی برای اداره کسب و کارها به شما می دهد و کمک می کند از طریق ابزارها و روشهای نوین مدیریتی با چالش ها و بحران های امروزی روبه رو شوید و تصمیم گیری کنید، به گونه ای که حداکثر کارایی و بهره وری حاصل شود.
2گذراندن دوره مشاور مالیاتی چه کمکی به مدیران می کند؟
دوره مشاور مالیاتی در واقع به مدیران کمک می کند تا در شرایط متغیر امروزی بتوانند بهترین و مناسب ترین راه را برای کسب و کار خود انتخاب کنند و تصمیم درست را بگیرند. چرا که آموزش در حوزه های مختلف کسب و کاری به شیوه های کاملا کاربردی آنها را قادر می سازد شرایط را بسنجند و بر اساس آن کسب و کار خود را در سطح عالی هدایت و رهبری کنند.

مشاوره آموزشی رایگان

با ثبت اطلاعات خود در این فرم یک فرصت مشاوره تخصصی فن آوران حکیم، به صورت رایگان بهره‌مند شوید!
مشاوران ما شما را در انتخاب مسیر حرفه‌ایتان یاری می‌کنند...