دوره ورود به بازار کار

مقدمه

یکی از مشکلات اصلی کسانی که قصد ورود به بازار کار را دارند ناتوانی در پیدا کردن شغل مناسب نه به دلیل نداشتن قابلیت‌ها و توانائی‌های علمی و فردی بلکه بدلیل نداشتن تجربه در مواجهه با کارفرمایان و عدم موفقیت در مصاحبه‌های شغلی می‌باشد.
این موضوع در فارغ التحصیلان دانشگاهی که قصد دارند فقط با تکیه بر آموخته‌های علمی خود مسیر آینده خود را تعیین کنند سخت‌تر و در برخی موارد نا ممکن می‌نماید و چه بسا افرادی که با داشتن تحصیلات عالی فقط بدلیل پیدا نکردن شغل مناسب به ناچار در مشاغل غیر مرتبط و بعضا بسیار پائین‌تر از سطح استعدادها و توانائی‌های خود مشغول به کار شده‌اند.

هدف از دوره‌های ورود به بازار کار چیست؟

هدف از تدوین این دوره کمک به افرادی است که قصد ورود به بازار کار را دارند تا بتوانند با تکیه بر توانائی علمی و فردی خود شغل مورد نظر را پیدا کرده و وارد بازار کار شوند و در شرکت‌های معتبر و برتر استخدام شوند.
مخاطبان دوره:
  • دانشجویان رشته های مرتبط (مدیریت،حسابداری،...)
  • فارغ التحصیلان دانشگاه
  • علاقه مندان به حوزه فعالیت در امور اداری
افرادی که قصد ورود به بازار کار دارند و افراد با سابقه قبلی که جویای شغل جدید هستند را با نحوه نگارش رزومه شغلی آشنا می‌نماید، به گونه‌ای که این افراد بدانند که چگونه می‌توانند ویژگی‌ها و قابلیت‌های فنی و تخصصی خود را به نحوی ارائه نمایند تا بتوانند در شرایط یکسان از سایر رقبای استخدام پیشی بگیرند. همچنین فراگیران با نحوه انجام یک مصاحبه شغلی، اقداماتی که باید انجام دهند و اشتباهاتی که نباید انجام دهند آشنا می‌شوند.

سر فصل‌ها:

نمونه مدرک: