دوره DBA حسابداری (آنلاین-حضوری)

دوره عالی DBA حسابداری دوره ای تخصصی برای دانش آموخته ها در رشته‌های حسابداری و مدیریت است که به صورت حرفه‌ای در حوزه حسابداری، مالی و مالیاتی تمرکز دارد. با پیچیده تر شدن فضای کسب و کار ها و تغییراتی که نسبت به گذشته در این فضا ایجاد شده، مسئولیت مدیران مالی و حسابداران حساسیت بیشتری داشته و حضور یک مدیر مالی و حسابدار آگاه به دانش روز در کنار سایر مدیران عالی یک مجموعه بیش از پیش ضرورت دارد. دوره عالی DBA حسابداری فن آوران حکیم به گونه ای طراحی شده که مدیران مالی و حسابداران با گذراندن آن به طور تخصصی با مطالب روز مطرح شده در این حوزه آشنا شده و می توانند نقش موثرتری در محیط کاری خود داشته باشند. در این دوره مجموعه قوانینی که مورد نیاز مدیران مالی و حسابداران است به صورت کامل و توسط مطرح ترین اساتید کشوری آموزش داده شده است. از جمله این قوانین می توان به قانون مالیات های مستقیم، قانون مالیات بر ارزش افزوده، قانون مبارزه با پولشویی، قانون تامین اجتماعی، قانون کار و قانون تجارت اشاره کرد. از دیگر الزامات حرفه ای یک حسابدار و مدیر مالی، دانش کافی در استفاده و بکارگیری استاندارد های حسابداری می باشد که این مبحث نیز در این دوره مورد توجه قرار گرفته است

مدیران مالی از جمله مدیرانی هستند که نحوه نگرش و نحوه تصمیم گیری آنها می تواند نقش موثری در پیشبرد اهداف استراتژیک یک مجموعه اقتصادی داشته باشد. از این رو در این دوره حرفه ای مفاهیم و مهارت های تصمیم گیری مدیران و بکارگیری تفکر استراتژیک آموزش داده شده است. اقتصاد کشور ما در دوره های تاریخی مختلف کشش های مختلفی نسبت به متغیرهای اقتصادی از خود نشان داده است. با توجه به فراز و نشیب های زیادی که در مسیر کسب و کارها وجود دارد کنترل داخلی و مدیریت ریسک جایگاه خاصی در سلامت و امنیت هر سازمان دارد لذا در این دوره به این مبحث نیز پزداخته شده است. از دیگر مباحث مطرح شده در این دوره عالی می توان به زبان تخصصی، حاکمین شرکتی، حسابرسی داخلی نیز اشاره کرد.

معتبرترین گواهی نامه بین المللی حسابداری در کشور Doctorate of Business Accounting

طول دوره آموزشی

طول دوره

13 ماه
تعداد نفر دوره آموزشی

تعداد

45 نفر
قیمت دوره

شهریه ثبت نام

160,000,000 ریال
چندمین دوره آموزشی

شرایط پرداخت

1) به صورت نقد: 136,000,000 ریال

2) به صورت اقساط با پیش پرداخت 28,000,000 ریال و مابقی:

الف : 6 چک به فاصله هر دوماه یکبار

ب : پرداخت چک ضمانت و اقساط ماهیانه

زمان شروع دوره آموزشی

زمان شروع دوره

28 اردیبهشت ماه 1401

یک شنبه ها : 18 الی 20

چهار شنبه ها : 18 الی 20

طول دوره آموزشی

طول دوره

تعداد نفر دوره آموزشی

تعداد

قیمت دوره

شهریه ثبت نام

چندمین دوره آموزشی

شرایط پرداخت

زمان شروع دوره آموزشی

زمان شروع دوره

سرفصل‌های دوره DBA حسابداری

سرفصل‌های این دوره به صورت جامع و کاربردی و راهگشای شما در تمامی حوزه‌های کسب و کار شما می‌باشد.

تشخیص ، تحلیل و حل مسائل سازمانی

قانون مالیات های مستقیم

قانون مالیات بر ارزش افزوده و پایانه های فروشگاهی

استانداردهای کاربردی حسابداری ایران

مروری بر حسابرسی صورت های مالی

تجزیه و تحلیل صورت های مالی

کنترل داخلی و مدیریت ریسک

تیک

استانداردهای بین المللی گزارشگری (IFRS)

استانداردهای مدرن روابط عمومی

قانون مبارزه با پولشویی و فساد اداری

دادرسی مالیاتی

نکاتی مهم در تحریر لوایح مالیاتی

روانشناسی سازمانی محیط کار

اصول و فنون مدیریت جلسه

تحلیل فضای کسب و کار ایران

حاکمیت شرکتی و حسابرسی داخلی

مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک

حسابداری مدیریت

سرپرستی مدیرت حرفه ای در امور مالی

تیک

قوانین کار و تامین اجتماعی ( با رویکردی بر حسابرسی بیمه)

مدرک دوره DBA حسابداری

گواهینامه معتبر و مدرک DBA حسابداری این دوره با عنوان DBA حسابداری است که گواهینامه مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور است.

ویژگی های مدرک

• مدرک مورد تایید وزرات علوم، تحقیقات و فنآوری
  • دارای مهر وزارت امور خارجه و قوه قضائیه
  • دارای برچسب هولوگرام و شماره شناسایی یکتا
  • قابل ترجمه و استفاده در امور مهاجرتی

چه کسانی در دوره DBA حسابداری می‌توانند شرکت کنند؟

• حسابداران و دانشجویان رشته حسابداری
  • مدیران مالی و دانشجویان رشته های مالی
  • صاحبان مشاغل، شرکت ها و موسسات تجاری
  • فارغ التحصیلان و دانشجویان علاقه مند به حوزه مالیاتی

ویژگی های دوره DBA حسابداری چیست؟

• ارایه سرفصل ها مطابق با شرایط محیطی و کسب و کار در ایران
  • تقویت و پرورش مهارتهای مدیریتی و تعمیق دانش راهبردی مدیریت کسب و کار
  • ایجاد ارتباط های سازنده و بهره گیری از تجربیات دیگران برای کسب و کار
  • برخورداری از اساتید مجرب و مطرح در حوزه کسب و کار
  • ماهیت کاربردی کارگاه ها به منظور کسب تخصص و مهارتهای مدیریتی

نحوه برگزاری دوره DBA حسابداری به چه صورتی می‌باشد؟

• برگزاری بصورت آنلاین
  • کوچینگ و پشتیبانی علمی و فنی و پرسش و پاسخ
  • برگزاری بصورت وبینار آموزشی و ویدیوی آموزشی

شرایط اخذ مدرک دوره DBA حسابداری چیست؟

• ارایه پروژه مربوطه پس از پایان عنوان درسی
  • حضور مستمر در وبینارها
  • رعایت کامل آیین نامه ها و ضوابط موسسه و همچنین آیین نامه و ضوابط مربوط به برگزاری دوره که قبلا به اطلاع دانش پذیر رسیده است.

به منظور ثبت نام و واریز پیش پرداخت ، کلیک کنید

سولات متداول (پاسخ‌ها به ترتیب اولویت ارائه شده است.)

1در این دوره چی یاد می گیریم؟
دوره DBA حسابداری نگرش و دانش مدیریتی برای اداره کسب و کارها به شما می دهد و کمک می کند از طریق ابزارها و روشهای نوین مدیریتی با چالش ها و بحران های امروزی روبه رو شوید و تصمیم گیری کنید، به گونه ای که حداکثر کارایی و بهره وری حاصل شود.
2گذراندن دوره DBA حسابداری چه کمکی به مدیران می کند؟
دوره DBA حسابداری در واقع به مدیران کمک می کند تا در شرایط متغیر امروزی بتوانند بهترین و مناسب ترین راه را برای کسب و کار خود انتخاب کنند و تصمیم درست را بگیرند. چرا که آموزش در حوزه های مختلف کسب و کاری به شیوه های کاملا کاربردی آنها را قادر می سازد شرایط را بسنجند و بر اساس آن کسب و کار خود را در سطح عالی هدایت و رهبری کنند.

مشاوره آموزشی رایگان

با ثبت اطلاعات خود در این فرم یک فرصت مشاوره تخصصی فن آوران حکیم، به صورت رایگان بهره‌مند شوید!
مشاوران ما شما را در انتخاب مسیر حرفه‌ایتان یاری می‌کنند...