دلایل پر اهمیت برای گذراندن دوره مدیریت کسب و کار (دوره MBA)

دلایل پر اهمیت برای گذراندن دوره مدیریت کسب و کار (دوره MBA)

مدیریت کسب و کار یا MBA یک گام بلند برای هر مدیر الهام بخش به حساب می‌آید. شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که گذراندن دوره MBA یک انتخاب لازم و منطقی است یا خیر؟

آیا این سرمایه‌گذاری قابلیت توجیه دارد یا خیر؟

خلاصه آیا ارزشش را دارد؟

اگر شما به فکر فعالیت در دنیای بیزینس (کسب و کار) امروزی هستید و میل به رقابت دارید ما معتقدیم که بله ارزشش را دارد.

بنابراین بهتر است ابتدا ببینم با این آموزش‌ها و این دوره به چه نتایج خوبی می‌رسیم مشخصاً MBA به شما مزایای بیشماری می‌دهد از جمله:

• احراز یک جایگاه مدیریتی
  • توسعه یک شبکه حرفه‌ای قوی یا حتی تبدیل شدن شما به یک رئیس!

دلایل پر اهمیت برای گذراندن دوره مدیریت کسب و کار چیست؟

آیا دوست دارید درباره دوره مدیریت کسب و کار بیشتر بدانید؟ پس دلایل ارائه شده در پائین را مطالعه کنید و آموزش MBA را جدی بگیرید.

1. توسعه مهارت‌های پیشرفته و منعطف مدیریتی
  2. تخصص‌های متنوع در دوره MBA مطابق با اهداف خاص شما
  3. دسترسی به شبکه‌ کسب و کار گسترده
  4. درآمدهای MBA در بالاترین مراتب بازار قرار دارند.
  5. آغاز کسب و کار از نقطه صفر
  6. MBA چالش برانگیز است ولی فارغ التحصیلی آن دشوار نیست.

۱) توسعه مهارت‌های پیشرفته و منعطف مدیریتی

خیلی از افراد متقاضی جوانانی هستند که به تجربه کاربردی بیشتری نیاز دارند. تجربه‌ای که مبتنی بر اصول حرفه‌ای‌گری باشد. از طرفی با سابقه‌ها هم به تجارب جدیدتری نیازمندند و فرصت کسب این تجارب را از طریق آزمون و خطا ندارند.

در این حالت بهترین گزینه شرکت در یک دوره آموزشی است که همه چیز را در قالب تکمیل شده و یکجا به شما ارائه می‌دهد. در آموزش‌های Mba شما مهارت‌های زیر را فرا می‌گیرید.

• مهارت‌های رهبری و مدیریت مردم
  • توسعه، تبلیغ و فروش محصورلات و خدمات
  • شبکه سازی و ایجاد ارتباط و شراکت
  • مدیریت اوضاع دشوار (بحران مالی، رسوایی‌های عمومی و …)
  • حفظ سلامتی مالی در یک شرکت یا سازمان ارتقای ایماژ مثبت کسب و کار
  • جمع آوری، تعبیر و فراهم سازی گزارشات بر اساس اطلاعات صنعت
  • استخدام استعدادهای برتر و حفظ نیروی کاری

ساخت و طراحی سلسله مراتب برای رونق بیشتر همچنین MBA به شما کمک می‌کند تا برای تغییر محیط کسب و کار آماده شوید و از طریق کسب آموزش‌های کاربردی با شرایط غیرقابل پیش بینی در آینده رو به رو شوید.

۲) تخصص‌های متنوع در مدیریت کسب و کار MBA مطابق با اهداف خاص شما

برنامه‌های دوره MBA آنقدر متنوع است که برای هر کسب و کار مطلوب منافع در نظر گرفته می‌شود. در زیر به برنامه‌های مختلف MBA اشاره می‌شود.

1. مدیریت عمومی
  2. مدیریت بین المللی
  3. مدیریت استراتژیک
  4. مدیریت مالی
  5. مدیریت بازاریابی
  6. کارآفرینی
  7. مدیریت اجرائی
  8. مدیریت فنآوری اطلاعات
  9. مدیریت منابع انسانی
  10. مشاوره
۱) مدیریت عمومی کسب و کار

احتمالاً محبوب ترین تخصص همین مورد است. این مدیریت ویژه محیط کسب و کار شماست

۲) مدیریت بین المللی کسب و کار

اگر شما به دنبال کسب و کار فراتر از مرزهای کشورتان هستید یا دوست دارید دفاتری در محل‌های مختلف داشته باشید این شاخه به شما راه درست را نشان می‌دهد.

۳) مدیریت استراتژیک کسب و کار

ویژه افرادی است که در کسب و کار خود با اهداف بلند مدت و برنامه ریزی جامع می‌اندیشند.

۴) مدیریت مالی

یک حوزه عالی برای بانکداران، کنترل گران مالی و مدیران مالی دوره MBA مدیریت کسب و کار  می باشد. این کورس‌ها بر روی آمار، تحلیل داده، حسابداری  و … تمرکز می‌کنند.

۵) مدیریت بازاریابی

این بخش از دوره مدیریت کسب و کارهایی متمرکز است که به فکر ارتقای محصولات و خدمات هستند.

۶) کارآفرینی در مدیریت کسب و کار

اگر ایده‌های نو دارید یا به فکر یک استارت آپ هستید به این آموزش‌ها نیاز خواهید داشت.

۷) مدیریت اجرائی کسب و کار

در این قسمت شما مدیریت تولید را به نحو احسن فرا می‌گیرید.

۸) مدیریت فنآوری اطلاعات (IT) کسب و کار

آماده‌سازی در بخش تکنولوژی و یا امور مرتبط با فنآوری اطلاعات در کسب و کارتان به این حوزه نیازمند است.

۹) مدیریت منابع انسانی در کسب و کار

مدیرانی که با تیم‌ها و گروه‌های پر تعداد در ارتباط هستند از این تخصص بهره خواهند برد. این قسمت به حل تعارضات، توسعه تیم‌ تعریف وظایف و انگیزش متمرکز است.

۱۰) مشاوره در مدیریت کسب و کار

گاهی شرکت‌ها و سازمان‌ها با چالش‌هایی جدید روبرو می‌شوند. این جاست که متخصصین باید توصیه‌ها و پیشنهادات کاربردی را مطرح نمایند.

۳) دسترسی به شبکه‌ مدیران کسب و کار گسترده

به عنوان یک دانش‌پذیر MBA شبکه‌ای ویژه دسترسی خواهید داشت. دانش‌پذیران هم گروه، اساتید و تیم آموزش همه در کنار شما هستند.

این باعث افزایش ظرفیت‌های مدیریت شما در آینده خواهد شد. حتی در این دوره‌ها شما می‌توانید ارتباط خوبی با رخدادهای جهانی برقرار سازید.

۴) درآمدهای مدیران کسب و کار و فارغ التحصیلان دوره MBA در بالاترین مراتب بازار قرار دارند

جدای از فوایدی که برشمردیم، امنیت و درآمد شغلی MBA از اهمیت بالائی برخوردار است. در واقع از طریق مدیریت کسب و کار شما مناصب شغلی‌ای را احراز می‎کنید که از درآمد بالایی هم برخوردار است، مثل: تحلیلگر مدیریتی، مدیر منابع انسانی، تحلیلگر بازاریابی و … .

۵) آغاز مدیریت کسب و کار از نقطه صفر

خیلی از متقاضیان به این خاطر در دوره‌های مدیریت کسب و کار MBA شرکت می‌کنند که کسب و کار خودشان را به صورت مستقل راه اندازی کنند. آنها رویای بزرگ در سر دارند و دوست دارند بدانند که چطور این رویاها به حقیقت می‌پیوندند.

اساتید دوره MBA تجارب موقعیت‌های واقعی را در آغاز کسب و کار در اختیارتان قرار می‌دهند و تله‌های پیش روی شما را بر ملا می‌سازند. آنها نحوه ایجاد ثبات و رشد را به شما آموزش می‌دهند. حتی شما می‌توانید همکارانی را پیدا کنید که علایقشان با شما مشترک است و با آنها مشارکت داشته باشید. همین مطلب باعث می‌شود تا رفته رفته سازمانی تشکیل دهید و تبدیل به یک قدرت شوید.

۶) دوره MBA چالش برانگیز است ولی فارغ التحصیلی آن دشوار نیست

شاید خیلی از شما بپرسید که آیا MBA سخت است؟ پاسخ شما خیر است! امّا موفقیت حرفه‌ای شما ۵۰ درصد به نگرش شما بستگی دارد. در واقع در کورس‌های دوره MBA این نکته را فرا می‌گیرید که دیگر از این سوال‌ها در مورد درجه سختی و .. نپرسید، زیرا آموزش‌ها به شما یاد می‌دهند تا به راحتی از چالش‌ها عبور کنید و به نوعی چیزی برای شما سخت به نظر نرسد. بنابراین با نگرش مناسب MBA نه تنها سخت نیست بلکه یک انتخاب عالی و پر مزیت برای مواجهه با انواع سختی‌هاست.