موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم برگزار می کند:

کارگاه آموزش وکیل قانون و مقررات کار

۱۶ ساعت آموزش | چهارشنبه ها ساعت ۱۷ الی ۱۹

محسن کی منش

مدرس: دکتر محسن کی‌منش

عضو انجمن حسابداری خبره ایران
عضو انجمن مدیران مالی اصفهان
عضو هیات های تشخیص کار
عضو هیات های تشخیص مطالبات تامین اجتماعی

برای راهنمایی و مشاوره رایگان عدد ۳۳ را به ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ پیامک کنید و منتظر تماس کارشناسان باشید.

اطلاعات تکمیلی

مهمترین سرفصل‌های کارگاه:

۱-بررسی نکات با اهمیت در مورد قرارداد کار و قرارداد تعهدات حرفه ای(سندپشتیبان)

۲-طرح موارد خاص قانون و دستورالعمل های کار و آرا هیات عمومی دیوان عدالت اداری(جمعه کاری، ماموریت، ترکیب مزایا و…)

۳-نکات با اهمیت آئین دادرسی کار،حضور در مراجع حل اختلاف کار و آماده سازی لوایح و دفاع قانونی

۴-مرور چند پرونده واقعی و نتیجه گیری از آنها

۵-نکات مهم تنظیم قراردادهای پاداش، آیین نامه انظباطی کارگر و تشکل های کارگری

کارگاه وکیل قانون و مقررات کار

تومان ۱.۹۷۰.۰۰۰ هزینه ثبت نام آنلاین
  • امکان پرسش و پاسخ
  • امکان شرکت در کارگاه از هرنقطه کشور بصورت آنلاین
  • بهرمندی از اطلاعات مفید کارگاه با کمترین هزینه و مقرون بصرفه
آنلاین

ارائه گواهینامه از انجمن مدیران مالی حرفه ای ایران

مدرک انجمن

نیاز به مشاوره دارید؟

هر سوالی داشته باشید ما پاسخگوی شما هستیم!
کافیست عدد ۳۳ را به ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم.
همچنین می توانید از طریق شماره واتساپ ۰۹۱۹۳۷۵۶۳۱۰  و یا شماره تلفن ۰۳۱۳۶۲۸۲۸۰۱ سوالات خود را بپرسید. در صورتی که تمایل داشته باشید، خوشحال می شویم بصورت حضوری در دفتر موسسه به نشانی اصفهان، نظرمیانی، ابتدای کوچه قصر میزبان شما باشیم.

کارشناس فروش

دوره جامع قوانین کار

یکی از مواردی که فعالین اقتصادی با آن روبرو هستند، قوانین مربوط به پرسنل و نیروی انسانی آنهاست.
بکارگیری و تعامل با نیروی انسانی یکی از پیچیده ترین بخش های فعالیت مدیران است و در این بین علاوه بر تمام تلاش های لازم از سوی مدیریت برای بهبود روابط انسانی در محیط کار، تعریف رابطه رسمی بین منابع انسانی و سازمان مهمترین خواسته طرفین است که در چارچوب قانون کار شکل می گیرد. تجربه نشان داده است که عدم آشنایی با قانون کار خواسته یا ناخواسته باعث تضییع حقوق کارگر یا کارفرما می شود.
از سوی دیگر یکی از بنیادی‌ترین نهادهایی که کارفرمایان از بدو شروع به کار خود با آن ارتباط دارد سازمان تامین اجتماعی است. این ارتباط از ابتدای راه‌اندازی کارگاه به هر شکل آن شامل شرکت، موسسه، کارخانه و… با تشکیل پرونده در یکی از شعب تامین اجتماعی شروع خواهد شد و این ارتباط تا پایان فعالیت و چرخیدن چرخ‌های کارگاه ادامه می‌یابد. قانون تأمین اجتماعی مسئولیت‌ های متعدد و گوناگونی را برای کارفرمایان به وجود می‌آورد که نداشتن آگاهی و شناخت کافی از آنها می‌تواند تبعات حقوقی و کیفری و زیان مالی برای کارفرمایان به همراه داشته باشد.
دوره جامع قوانین کار و تامین اجتماعی با ایجاد تصویر روشنی از قوانین، مسئولیت‌ها و وظایف مدیران و کارفرمایان واحدهای اقتصادی می تواند برای کلیه مدیران، کارفرمایان، مدیران مالی و منابع انسانی و حسابداران مفید باشد. با آگاهی از قوانین و مقررات قوانین کار و تامین اجتماعی می توان بسیاری از ریسک های احتمالی در جریان فعالیت اقتصادی را کاهش داد. علاوه بر آن شما با گذراندن این دوره می توانید از فرصت های شغلی به دلیل تسلط جامع بر قوانین و مقررات حوزه های قانون کار و تامین اجتماعی برخوردار خواهید شد.

سرفصل های قانون کار:

۱-بررسی نکات با اهمیت در مورد قرارداد کار و قرارداد تعهدات حرفه ای(سندپشتیبان)

۴-مرور چند پرونده واقعی و نتیجه گیری از آنها

۵-نکات مهم تنظیم قراردادهای پاداش، آیین نامه انظباطی کارگر و تشکل های کارگری