موسسه فن آوران حکیم با افتخار برگزار می کند:
وبینار-گرافولوژی

کارگاه آموزشی دو ساعته شناخت شخصیت و روانشناسی افراد از روی دستخط و امضا آن ها که توسط دکتر حسین حسین زاده کارآگاه جنایی و استاد دانشگاه تدریس می شود و بصورت آنلاین (وبینار) برگزار می گردد. قطعا شرکت در این کارگاه برای علاقه مندان به خط شناسی، روانشناسی خط و افراد فعال در زمینه های قضایی و جنایی بسیار مفید خواهد بود.

به دلیل ظرفیت محدود  لطفا ثبت نام خود را همین حالا انجام دهید.

جهت مشاوره رایگان عدد ۸ را به ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ ارسال نمائید و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.

هزینه ثبت نام ۴۰۰ هزار تومان

پرداخت آنلاین و ثبت نام

1. M گفت:

سلام

من امکان شرکت ندارم

راه کاری هست

با سلام
      لطفا عدد ۸ را به ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ ارسال کنید، کارشناسان ما در این مورد شما را راهنمایی خواهند کرد.

باتشکر

2. علیرضا گفت:

همه یاد گرفتن از مردم ایران راحت میشه پول دراو.رد.اخه شخصیت یه انسان رو میشه از روی امضا و دست خط حدس زد؟شاید بشه بصورت کلی چیزی گفت اما خنده داره

• حمیدرضا پوریان گفت:

ضمن تشکر بابت اشتراک دیدگاهتان، گرافولوژی یکی از مباحث مهم در علوم قضای هست و در دنیا بصورت آکادمیک تدریس می شود. مدرس این دوره هم دکتر حسین زاده هستند و تجربه سال ها فعالیت در پلیس آگاهی را با علاقه مندان به اشتراک می گذارند.

3. سیدحیات الله صادقی گفت:

آیابنظرشمااتباع هم میتوانندبه این برنامه آموزشی شمااشتراک نمایندیامختص دوستهای ایرانی مونه

• حمیدرضا پوریان گفت:

بله دوست عزیز، اتباعی که دارای مدارک قانونی باشند در کارگاه ها و دوره های آموزشی کوتاه مدت می توانند شرکت کنند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ در واتساپ با ما گفتگو کنید.
سلام! برای چت در WhatsApp پشتیبانی که میخواهید با او گفتگو کنید را انتخاب کنید.