شرکت مهندسی دانش بنیان فنآوران نفت ابزار

شرکت مهندسی فناوران نفت ابزار به عنوان یکی از شرکت های تولیدی و صنعتی دانش بنیان در سال ۱۳۸۷ با توجه به نیاز بازار تصمیم به راه اندازی خط تولید جایگاه های سوخت پیش ساخته (سریع النصب)، سیار و انواع مخازن سوخت گرفت و با دریافت انواع گواهینامه های ثبت اختراع و تاییدیه های محصولات منحصربفرد خود توانست عنوان بزرگترین تولیدکننده تجهیزات جایگاه های توزیع سوخت سریع النصب و سیار را در سطح کشور برای خود به ارمغان بیاورد و مجوز عضویت در وندرلیست شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و شرکت کالای نفت تهران را بدست بیاورد .
احتراماً به استحضار می رساند شرکت مهندسی فنآوران نفت ابزار بزرگترین تولید کننده جایگاه های سوخت در ایران، در نظر دارد جهت تکمیل کادر خود، یک نفر کارشناس فروش و بازاریابی را استخدام نمایید. لذا خواهشمند است افراد واجد شرایط و دارای انگیزه را به این مجموعه معرفی فرمائید.
شرایط استخدام
  • کارشناس فروش و بازاریابی (ترجیحاً خانم)
  • آشنایی با تکنیک‌های فروش، فن بیان و روابط عمومی
  • توانایی انجام کار گروهی و برنامه ریزی فروش