شرکت کیان کار صفاهان (مدیران خودرو)

احتراما به استحضار می‌رساند شرکت کیان کار صفاهان (نمایندگی مجاز فروش و خدمات پس از فروش خودرو) نیازمند نیروی کار فعال، متعهد، دانش آموخته و با تجربه برای واحد حسابداری می‌باشد لذا با توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی مالی و مالیاتی توسط آن موسسه که بی شک در کاهش فاصله‌ی کسب اندوخته‌های دانشگاهی با صنعت و قوانین حاکم بر کشور، همچنین آشنایی جویندگان روش کسب و کار نوین با تغییرات روز افزون جامعه‌ گامی موثر برداشته است، خواهشمند است دستور لازم به منظور کسب استعلام از اساتید مطرح موسسه در خصوص معرفی دانش پذیرانی که مستعد ارزش آفرینی در حرفه خویس می‌باشند را به عوامل زیر مجموعه و تحت امر جناب عالی مبذول فرمایید تا نسبت به مصاحبه حضوری و در صورت دارا بودن شرایط لازم برای همکاری با ایشان اقدام گردد.
ارسال رزومه از طریق تلگرام به شماره ۰۹۱۹۶۹۷۹۶۵۴
شرکت کیان کار صفاهان - آگهی استخدام