یک کلید طلایی برای شروع حسابداری مالیاتی

همراه با فراگیری قانون مالیات، نسبت به تهیه بهترین کتاب جامع مالیاتی ( به عنوان مرجع ) برای مرور بخشنامه ها، آیین نامه ها...

یک کلید طلایی برای شروع حسابداری مالیاتی

همانطور که در مقاله آموزش حسابداری مالیاتی گفتیم بعد از به فراگیری صحیح حسابداری در دوره جامع حسابداری کاربردی و بکارگیری آن بصورت عملی در محیط کار، وقت آن است که آموزش حسابداری مالیاتی را شروع کنید. برای این کار، انتخاب یک مشاور مالیاتی مسلط به قانون، جزییات( ریزه کاری ها ) وخلع های قانونی که قطعا سوابق اجرایی مالیاتی برای سازمان های مختلف را دارد، برای تدریس این مبحث، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

توصیه اجباری : همراه با فراگیری قانون مالیات، نسبت به تهیه بهترین کتاب جامع مالیاتی ( به عنوان مرجع ) برای مرور بخشنامه ها، آیین نامه ها، دستورالعمل ها، احکام مالیاتی در سایر قوانین و… اقدام نمایید. در ضمن همزمان با آموزش گرفتن، نسبت به پیگیری انجام و یا بررسی نحوه اجرای قوانین در سازمانتان، بیش از پیش زمان بگذارید.

مطالعه روزانه را فراموش نکنید.