بهترین‌های آموزش را انتخاب می‌کنیم.

معرفی

موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم دارای نگرشی در راستای تبدیل به موسسه برتر در زمینه ارایه خدمات آموزشی و تخصصی در زمینه‌های علوم انسانی ( مدیریت، حسابداری و مالی، بورس، زبان انگلیسی و روانشناسی و ...) و نیز ارایه خدمات مشاوره‌ای توسط متخصصین حرفه‌ای در راستای بهبود عملکرد نیروی انسانی سازمان‌ها می‌باشد.

موسسه آموزش آزاد فن آوران حکیم فعالیت خود را از ۱۳۸۶/۰۶/۱۸ در شهر تهران با مجوز قطعی شماره ۳۵۷۱/۲۴ از وزارت علوم تحقیقات و فنآوری آغاز کرده و مأموریت اصلی خود را برگزاری دوره‌های کاربردی در حوزه علوم انسانی تعریف نموده است. این مجموعه در تاریخ ۱۳۸۹/۱۱/۲۷ ادامه فعالیت تخصصی خود را در شهر اصفهان با اخذ مجوز انتقالی به شماره ۹۵۹۹۰/۲۴ انجام نمود و تنها مؤسسه عالی آزاد گروه الف در استان اصفهان می‌باشد . در این سال‌ها این مؤسسه همکاری خود را با دانشگاه‌های خارجی، داخلی و مراکز صنعتی و تجاری گسترش داده است و موفق به برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد گروه علوم انسانی و همچنین سمینارهای کاملاً حرفه‌ای و تخصصی شده است. دانش پذیران برحسب علاقه مندی و زمینه کاری خود به انتخاب دوره آموزشی مورد نظر خواهند پرداخت و پس از گذراندن دوره انتخابی و موفقیت در آزمون‌های پایانی هر دوره، موفق به اخذ مدرک معتبر از وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری می‌گردند.

فن آوران حکیم در وبسایت وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری

این موسسه مفتخر به سابقه یک دهه همکاری با سازمان‌های معظم کشور از جمله انرژی اتمی، ذوب آهن، مجتمع فولاد،صنایع شیمیایی، اسنوا، اصفهان سیتی سنتر، صنایع دفاع(هسا)، بانک مهر اقتصاد، فرش کرامتیان، فولاد آراد، ، صنعت پخش، اتاق اصناف، سرو تجارت قاره، صنایع شیمیایی رازی، فرش مشهد، نیک محضر،باریج اسانس، شیرینی نیوشا، حافظ قطعات،همکاران سیستم و … در زمینه‌های مختلف آموزشی می‌باشد.

‌‌‍‎دپارتمان‌ها

دپارتمان مدیریت

هدف اصلی دپارتمان مدیریت تطبیق مهارت‌های مدیریتی مدرن و سنتی از طریق آموزش‌های MBA ، DBA و علوم مدیریتی جهت بروز رسانی مهارت‌های مدیران و صاحبان کسب و کار، مشاغل و اصناف می‌باشد.

دپارتمان حسابداری

دپارتمان حسابداری موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم فعالیت خود را از سال ۱۳۹۰ با حمایت مدیریت موسسه فن آوران حکیم جناب آقای همایون حکیمی نیا آغاز نمود. ایشان کارشناس ارشد مالیاتی، استاد دانشگاه، نویسنده کتب آموزشی و با سابقه ۱۰ سال فعالیت در حوزه مالی، حسابداری و مالیاتی بوده و سعی داشته تا با بررسی شرایط کسب و کار، جایگاه حرفه حسابداری و نقش کلیدی حسابداری در هر فعالیت اقتصادی، نیازهای حرفه‌ای حسابداران را تشخیص و در جهت رفع نیازهای ایشان اقدام به طراحی و برگزاری دوره‌ها، کارگاه‌ها و سمینارهای تخصصی با بهره‌گیری از برجسته‌ترین اساتید کشور در این حوزه نماید.

دپارتمان روانشناسی

دپارتمان روان شناسی موسسه فن آوران حکیم ، بر حسب وظیفه ای که در جهت ارتقای سطح آگاهی شهروندان دارد ماموریت آموزش مهارت های زندگی روزمره به شهروندان را بر عهده گرفت. این ماموریت با شعار "بهبود روابط خانوادگی و ارتقاء سطح مهارت های فردی و زندگی" و در قالب های دوره، کارگاه و سمینار صورت میگیرد.