دوره آموزشی استانداردهای حسابداری ایران

استانداردهای حسابداری بر مبنای مفاهیم نظری گزارشگری مالی تدوین گردیده است. مفاهیم نظری مزبور توسط کمیته تدوین استانداردهای حسابداری با هدف تدوین استانداردهای حسابداری هماهنگ تهیه و به پیوست این مجموعه ارائه شده است.
دامنه کاربرد استانداردهای حسابداری، صورت‌های مالی با مقاصد عمومی (که از این به بعد صورت‌های مالی نامیده می‌شود) است که به منظور ارائه اطلاعات مفید در مورد وضعیت مالی، عملکرد مالی و انعطاف‌پذیری مالی واحد تجاری جهت تصمیم‌گیری استفاده‌کنندگان تهیه می‌شود.
استانداردهای حسابداری در مورد صورت‌های مالی کلیه واحدهای تجاری (انتفاعی) اعم از این که در بخش خصوصی یا عمومی فعالیت کند، کاربرد دارد. اگرچه این استانداردها معطوف به واحدهایی است که با هدف کسب سود فعالیت می‌کنند اما عمدتاً در مورد واحدهای غیرانتفاعی نیز با اعمال تعدیلات لازم کاربرد دارد.
واحدهای تجاری خارج از کشور که مالکیت آنها متعلق به واحدهای تجاری ایرانی است در صورتی‌که در تهیه و ارائه صورت‌های مالی خود تابع مقررات و استانداردهای حسابداری محلی باشند، ملزم به رعایت الزامات استانداردهای حسابداری ایران نیستند. با این حال در مواردی که واحد تجاری، واحد فرعی یک واحد سرمایه‌گذار ایرانی باشد، تهیه صورت‌های مالی واحد فرعی بر اساس استانداردهای حسابداری ایران نیز جهت استفاده در تهیه صورت‌های مالی تلفیقی ضروری است. در این دوره با توجه به اهمیت استانداردهای حسابداری و دانستن مفاهیم آن برای فعالین در این رشته، استانداردهای پرکاربرد بصورت کاملا کاربردی تحلیل و نحوه استفاده از آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مخاطبین دوره

حسابداران و مدیران مالی بوده و همچنین دانشجویان حسابداری و فارغ التحصیلان حسابداری نیز می‌توانند جهت شرکت در این دوره اقدام فرمایند.
دانش پذیران با گذراندن دوره آموزشی استانداردهای حسابداری ایران مهارت ها زیر را کسب خواهند کرد:
  • تسلط بر کلیه استانداردهای حسابداری بصورت کاملا کاربردی
  • آشنائی با نحوه صحیح بکارگیری استانداردهای حسابداری