دوره حسابداری کاربردی | آموزش حسابداری کاربردی

معرفی دوره

رشته حسابداری از نظر اشتغال در صدر همه رشته ها قرار دارد چون همه شرکت‌ها موسسات، سازمان‌ها، ارگان‌ها و حتی فروشگاه‌ها هم به حسابداری نیاز دارند. آینده شغلی رشته حسابداری بسیار روشن است. هر روزه تعداد شرکت‌هایی که ثبت می‌شوند رو به رشد است و هریک از ایشان نیاز به حسابدار دارند. شرکت‌هایی که در حال توسعه هستند نیز به جمع تقاضا کنندگان حسابدار اضافه می‌شوند این بازار آنقدر ظرفیت دارد که اگر حسابدار با دانش حسابداری ویژه بازار کار آشنا باشد بیکار نخواهد ماند. مشکل بیکاران رشته حسابداری عمدتا نداشتن دانش و آموزش حسابداری کاربردی می‌باشد. از آنجا که فاصله دانش تئوری و دانشگاهی با عملی بسیار زیاد است بنابراین صرفا با معلومات دانشگاهی نمی‌توان وارد حوزه اشتغال گردید.
افرادی که حسابداری را خوب و کاربردی آموزش دیده‌اند، با فرصت‌های شغلی زیادی روبه رو هستند و می‌توانند در شرکت‌های معتبر، با حقوق بالا استخدام شوند؛ چرا که شرکت‌ها ، موسسات، سازمان‌ها و حتی فروشگاه‌ها، همیشه نیاز به یک حسابدار کاربلد و خبره دارند. در نهایت باید یادمون باشه که:
یه حسابدار خوب هیچ وقت بی کار نمیمونه
اگه تمایل داری توی وبینار آنلاین این دوره رایگان شرکت کنی فقط کافیه فرم زیر پر کنی

برخی از سرفصل‌های دوره :

عملکرد مالی موسسه

ثبت و گزارش رویدادهای مالی

تهیه صورت های مالی

عملیات مالی در موسسه‌های بازرگانی

موجودی‌های نقدی و بانک

دارایی های ثابت

بدهی ها / حقوق و دستمزد

اسناد تجاری و ...

مخاطبین دوره :

• دانشجویان رشته حسابداری
  • علاقه مندان به دانش حسابداری
    بطور کلی آموزش دوره حسابداری ، یک دوره آموزش حسابداری عملی است که برای افراد جویای کار طراحی گردیده است لذا تمام کسانی که قصد استخدام شدن در سمت های شغلی مرتبط با حسابداری جزء مخاطبین این دوره هستند
  • همچنین علاوه بر افراد جویای کار حسابداری اشخاصی که صرفا نیاز به دانش فنی در رابطه با حسابداری و زیر مجموعه های این رشته دارند نیز می توانند در این دوره جامع شرکت کنند.
  • مزیت‌های دوره :

• سرفصل های جامع و کاربردی
  • بهره مندی از پشتیبانی علمی و فنی مدرس دوره
  • آموزش متناسب با نیاز روز بازار کار
  • برگزاری بصورت آنلاین
  • اعطای گواهینامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری
  • پرداخت شهریه بصورت اقساطی

پشتیبانی و منتورینگ

کارشناسان حرفه‌ای ما از طریق تلفن و واتس آپ، گام به گام با شما همراه هستند تا بتونید گام‌های پیشرفت خودتونو بردارید.

شما می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده نمائید، این فرصت را از دست ندهید!

سوالات متداول

آیا معرفی به بازار کار دارید؟
    بله ،باتوجه به اینکه موسسه با شرکت های مطرح درارتباط هست بعد از پایان دوره ،درصوتیکه تمایل و توانمندی لازم برای کار در زمینه حسابداری داشته باشید ،معرفی ب کار صورت میگیرد
    من رشته تحصیلیم مهندسی بوده،آیا میتونم این دوره را شرکت کنم؟
    بله ،مخاطبان این دوره تمام رشته ها می باشد ،ما به شما از صفر تا 100 حسابداری را آموزش میدهیم ،کافیه که فقط به حسابداری علاقه داشته باشید میتونید در این دوره شرکت کنید
    دوره‌ها به صورت کاربردی آموزش داده میشه ؟
    بله ،100% ، تمام مباحث بصورت کاربردی آموزش داده میشه تا شما بتونید در بازار کار استفاده کنید
    آیا مدرک این دوره معتبر هست ؟
    من قصد مهاجرت دارم آیا برای کار در خارج از کشور به کار می‌آید؟
    بله ،گواهی ای که دریافت میکنید قابل ترجمه هست و امتیاز شما را برای اخذ ویزا افزایش می‌دهد.

نظررات دانش پذیران دوره :

آقای عباسی

از دوره برگزار شده راضی هستم. از طریق فضای مجازی (اگهی باد صبا) با موسسه فن آوران حکیم آشنا شدم.

آقای مختاری

کارشناس بیولوژی و مارکتینگ

خانم ندا احمدیان

کارشناسی نرم افزار کامپیوتر