دوره حسابداری کاربردی | آموزش حسابداری کاربردی

معرفی دوره

رشته حسابداری از نظر اشتغال در صدر همه رشته ها قرار دارد چون همه شرکت‌ها موسسات، سازمان‌ها، ارگان‌ها و حتی فروشگاه‌ها هم به حسابداری نیاز دارند. آینده شغلی رشته حسابداری بسیار روشن است. هر روزه تعداد شرکت‌هایی که ثبت می‌شوند رو به رشد است و هریک از ایشان نیاز به حسابدار دارند. شرکت‌هایی که در حال توسعه هستند نیز به جمع تقاضا کنندگان حسابدار اضافه می‌شوند این بازار آنقدر ظرفیت دارد که اگر حسابدار با دانش حسابداری ویژه بازار کار آشنا باشد بیکار نخواهد ماند. مشکل بیکاران رشته حسابداری عمدتا نداشتن دانش کاربردی است. از آنجا که فاصله دانش تئوری و دانشگاهی با عملی بسیار زیاد است بنابراین صرفا با معلومات دانشگاهی نمی‌توان وارد حوزه اشتغال گردید.

حسابداری کاربردی و یک دروغ دلاویز!!!

حسابداری کاربردی اسم جذابی دارد بویژه اینکه با معرفی بکار نیز همراه شود. خلاف کلیه تبلیغاتی که در این زمینه می‌شود دانش‌پذیران در این دوره باید از این موضوع آگاهی داشته باشند که اگرچه با گذراندن این دوره مهارت‌های نسبی برای اشتغال در بازار کار حسابداری را خواهند کسب کرد، ولی صرفا گذراندن این دوره آموزشی نمی‌تواند شما را به تمام آرزوهای‌تان برساند. برای ارتقاء در هر حرفه و بخصوص حسابداری بایستی علاوه بر مبانی اولیه و مهارت‌های ابتدایی و برای ورودی قدرتمند به بازار کار برخی مهارت‌های تخصصی در این حوزه را نیز فرا بگیرید. از جمله این مهارت‌ها می‌توان به آشنایی با قانون مالیات‌ها و قانون تامین اجتماعی، استانداردهای حسابداری و نرم افزار اکسل اشاره کرد. از این رو هم اکنون که در ابتدای مسیر هستید با گرفتن مشاوره از مشاوران حرفه‌ای مجموعه آینده حرفه‌ای خود را هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کنید.

توی این دوره شرکت کن و آینده تو تغییر بده .

از کارشناسان ما مشاوره رایگان بگیر...!

توی این دوره شرکت کن و آینده تو تغییر بده .

از کارشناسان ما مشاوره رایگان بگیر...!

مخاطبین دوره :

• دانشجویان رشته حسابداری
  • علاقه مندان به دانش حسابداری
    بطور کلی آموزش دوره حسابداری ، یک دوره آموزش حسابداری عملی است که برای افراد جویای کار طراحی گردیده است لذا تمام کسانی که قصد استخدام شدن در سمت های شغلی مرتبط با حسابداری جزء مخاطبین این دوره هستند
  • همچنین علاوه بر افراد جویای کار حسابداری اشخاصی که صرفا نیاز به دانش فنی در رابطه با حسابداری و زیر مجموعه های این رشته دارند نیز می توانند در این دوره جامع شرکت کنند.
  • مزیت‌های دوره :

• سرفصل های جامع و کاربردی
  • بهره مندی از پشتیبانی علمی و فنی مدرس دوره
  • آموزش متناسب با نیاز روز بازار کار
  • برگزاری بصورت آنلاین
  • اعطای گواهینامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری
  • پرداخت شهریه بصورت اقساطی

پشتیبانی و منتورینگ

کارشناسان حرفه‌ای ما از طریق تلفن و واتس آپ، گام به گام با شما همراه هستند تا بتونید گام‌های پیشرفت خودتونو بردارید.

شما می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده نمائید، این فرصت را از دست ندهید!
    اطلاعات شما با موفقیت ارسال شد.

سوالات متداول

آیا معرفی به بازار کار دارید؟
    بله ،باتوجه به اینکه موسسه با شرکت های مطرح درارتباط هست بعد از پایان دوره ،درصوتیکه تمایل و توانمندی لازم برای کار در زمینه حسابداری داشته باشید ،معرفی ب کار صورت میگیرد
    من رشته تحصیلیم مهندسی بوده،آیا میتونم این دوره را شرکت کنم؟
    بله ،مخاطبان این دوره تمام رشته ها می باشد ،ما به شما از صفر تا 100 حسابداری را آموزش میدهیم ،کافیه که فقط به حسابداری علاقه داشته باشید میتونید در این دوره شرکت کنید
    دوره‌ها به صورت کاربردی آموزش داده میشه ؟
    بله ،100% ، تمام مباحث بصورت کاربردی آموزش داده میشه تا شما بتونید در بازار کار استفاده کنید
    آیا مدرک این دوره معتبر هست ؟
    من قصد مهاجرت دارم آیا برای کار در خارج از کشور به کار می‌آید؟
    بله ،گواهی ای که دریافت میکنید قابل ترجمه هست و امتیاز شما را برای اخذ ویزا افزایش می‌دهد.
    سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که می‌خواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید