دوره اصول و فنون مذاکره ، زبان بدن و اصول سخنوری

معرفی دوره

همه انسانها در ارتباطات روزانه خود با مذاکره سروکار دارند. در واقع تمایل انسان به بهبود وضع زندگی اش، همواره او را به سمت مذاکره سوق داده است و باعث شده است برای بهبود روش زندگی خود و رسیدن به اهداف، از فنون مذاکره بهره بگیرد و سعی کند از طریق مذاکره ارتباط بهتری با دیگران برقرار کند.
هر چقدر توانایی و قدرت مذاکره بهتری داشته باشیم، در روابط و تعاملات روزمره خود با دیگران موفق تر عمل می کنیم. در واقع آشنایی با اصول و فنون مذاکره در دنیای امروز یک مهارت تلقی می شود و یک مذاکره کننده موفق می تواند نتایج مذاکره را با روشهای صحیح مدیریت کند و به نفع خود تغییر دهد. امروزه مدیران و تصمیم گیران کسب و کارها و سازمان های موفق، خود را ملزم به فراگیری تکنیکها و فنون مذاکره حرفه ای می دانند و در جهت تحقق اهداف و رفع مسائل از آن بهره می گیرند. در واقع هر چقدر آشنایی و تسلط شما به فنون مذاکره بالاتر باشد، توانایی شما در ارتباطات موثر با دیگران افزایش می یابد و به منزله معجزه ایست که به شما قدرت بیشتری در جلب نظر و حمایت افراد می دهد که خود زمینه ساز پیشرفتهای بزرگ در زندگی شخصی و کاری خواهد بود.
یادگیری فنون مذاکره در هر شرایطی به شما کمک می کند با دیگران وارد یک گفتمان موفق شوید، از همسر و خانواده خود گرفته تا جلسات و ارتباطات و مذاکرات کاری. با آموزش فنون مذاکره اصول را بیاموزید و شاهد بهبود چشمگیر نتایج باشید.

کیفیت دروس واست مهمه؟

5 روش برای تبدیل شدن به مذاکره کننده حرفه ای هدیه موسسه فن آوران حکیم به شما گرامیان

رایگان دانلود کنید

سرفصل‌های دوره اصول و فنون مذاکره:

مفاهیم مذاکره

عوامل موثر بر مذاکره موفق

مسیرها و موانع مذاکره

زبان بدن و نقش آن در مذاکره

تکنیک‌های نفوذ در مخاطب

شنود موثر در مذاکره و اصول آن

آداب پوشش در جلسات مذاکره

مدیریت لحظات پایانی مذاکره

آداب مذاکره بین الملل

تمرکز و کنترل لهجه

آداب لباس پوشیدن در جلسات مذاکره

اعتماد بنفس و رفع خجالت در سخنوری

صداسازی و کیفیت صدا

مخاطبین دوره :

• مدیران ارشد
  • کارشناسان سازمان‌ها
  • مشاوران سازمان‌ها
  • کلیه فروشندگان و بازاریابان
  • شرکت‌های بیمه
  • شرکت‌های مالی و سرمایه گذاری
  • و کلیه مدیران و افرادی که در نظر دارند اصول و فنون مذاکره را در جهت موفقیت در فعالیت‌های روزمره یا کسب و کار خود فرا گیرند.
  • مزیت های دوره :

• برگزاری بصورت غیرحضوری که امکان یادگیری را با توجه به زمانبندی شما فراهم می کند.
  • پشتیبانی مدرس دوره
  • سرفصل های کاربردی و حرفه ای
  • نحوه برگزاری دوره :

بیش از ۳۰۰ دقیقه اموزش ویدیویی کاربردی
    ۲جلسه وبینار اموزشی با موصوع نکات اصول و فنون مذاکره
    ۲ ماه پشتیبانی مدرس دوره

مدرس:

• مهندس سپهر شکریان
  • کارشناس ارشد فرهنگ و رسانه
  • مجری و گوینده صدا و سیما
  • مدرس دوره های اصول و فنون مذاکره
  • پشتیبانی و منتورینگ

کارشناسان حرفه‌ای ما از طریق تلفن و واتس آپ، گام به گام با شما همراه هستند تا بتونید یک سخنران حرفه‌ای شوید.

شما می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده نمائید، این فرصت را از دست ندهید!

سوالات متداول

آیا در این دوره آداب مذاکره با سایر کشورها هم آموزش داده می شود؟
    بله، آداب مذاکره با کشور چین، روسیه و آلمان هم آموزش داده می شود.
    آیا در این دوره مباحث زبان بدن هم تدریس می شود؟
    بله، با توجه به اهمیت زبان بدن در مذاکرات در این دوره این مبحث به طور کامل آموزش داده می شود.
    آیا این دوره دارای پشتیبانی است؟
    بله، در این دوره به مدت 2 ماه از پشتیبانی استاد بهره مند هستید و می توانید سوالات خود را مطرح کنید و تجربیات عملی خود را با استاد در میان بگذارید.

نظرات دانش پذیران دوره :