دوره مشاور مالیاتی | آموزش مشاور مالیاتی

معرفی دوره

با پیچیده‌تر شدن فضای کسب و کارهای امروزی و نحوه مالیات ستانی دولت، حضور یک مشاور مالیاتی متخصص و خبره در کنار مدیران سازمان‌ها و صاحبان مشاغل بیش از پیش احساس می‌شود. یک مشاور مالیاتی به اشخاص حقیقی و یا حقوقی کمک می‌کنند تا با آگاهی کامل به فضای کسب و کار قدم نهاده و از امتیازاتی که قانون برای آنها در نظر گرفته به خوبی استفاده کنند. زمانی این ضرورت بیش از پیش احساس می‌شود که بین سازمان امور مالیاتی و مودیان مالیاتی اختلافی صورت می‌گیرد. برای حل اینگونه مشکلات در چارچوب قانون نیاز به اشراف کامل به قوانین مالیاتی و آشنایی کامل با فرآیند دادرسی مالیاتی می‌باشد از این رو داشتن مشاور مالیاتی به اندازه‌ای حیاتی و حائز اهمیت و حساسیت است كه كارفرمایان،‌ به دانش مالیاتی مسئولان مالی خود اكتفاء و اتكاء نكرده و از خدمات تخصصی مشاوران مالیاتی مجرب، در كنار كادر مالی سازمان خود، بهره‌ می‌گیرند.

مشاور مالیاتی یا حسابدار معمولی

اگر شما هم حسابداری مجرب یا مدیر مالی هستید و قصد دارید به زودی در زمینه‌ی مشاور مالیاتی شرکت‌های حقیقی و حقوقی فعالیت داشته باشید باید علاوه بر دانش مالیاتی خود از دانش فنی این حوزه اطلاع کافی داشته و از تجربه‌‌ی افراد مجرب در این حوزه استفاده نمائید شرکت در دوره‌ی مشاور مالیاتی به شما کمک خواهد کرد تا در کمترین زمان مشاور مالیاتی حرفه‌ای شوید.

معتبرترین گواهینامه مالیاتی کشور

دانش پذیران این دوره با گذراندن این دوره می توانند گواهینامه معتبر و قابل ترجمه از وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری دریافت نموده و در رزومه کاری خود از این گواهینامه استفاده نمایند.
این گواهینامه معتبرترین مدرک حوزه مالیاتی در کشور بوده و مورد تائید انجمن حسابدارن ایران می‌باشد.

توی این دوره شرکت کن و آینده تو تغییر بده .

از کارشناسان ما مشاوره رایگان بگیر...!

توی این دوره شرکت کن و آینده تو تغیر بده .

از کارشناسان ما مشاوره رایگان بگیر...!

سرفصل‌های دوره مشاور مالیاتی:

آشنایی کامل با قانون مالیات‌های مستقیم

آشنایی کامل با قانون مالیات بر ارزش افزوده

آشنایی کامل با قانون مبارزه با پولشویی

آشنایی کامل با فرآیند دادرسی مالیاتی

آشنایی کامل به تحریر لایحه مالیاتی

بررسی پرونده های مهم

مخاطبین دوره :

• مدیران مالی
  • حسابداران
  • حسابرسان
  • علاقمندان به شرکت در آزمون حسابداران رسمی
  • علاقمندان به شرکت در آزمونهای مشاوران رسمی مالیاتی
  • علاقمندان به شرکت در آزمون های کارشناسان رسمی دادگستری
  • مزیت های دوره :

موسسه آموزش عالی آزاد فن‌آوران حکیم به عنوان اولین و تنها برگزارکننده دوره عالی آموزشی مشاور مالیاتی در ایران و با توجه به ضرورت وجود این دوره، اقدام به برگزاری آن با بهره‌گیری از بهترین و برجسته‌ترین اساتید کشورنموده است. هدف از این دوره تربیت مشاوران خبره مالیاتی است که علاوه بر اشراف کامل در حوزه‌های مالیاتی، با استفاده از فنون مذاکره، مهارت‌های ارتباطی موثر و برندسازی شخصی بتوانند بصورت کاملا حرفه‌ای در این حوزه به فعالیت بپردازند. ویدئوی هرجلسه هم ضبط میشه و در اختیارتون قرارداده میشود.(در پروفایل آموزشی هر فرد جهت دانلود قرار می‌گیرد.)
    مدرک دوره بالاترین سطح آموزشی در دوره های کوتاه مدت و فوق العاده در پیشرفت شغلی شما و افزایش درامد شما تاثیر می گذارد. معتبرترین گواهینامه مالیاتی در کشور هست.

نحوه برگزاری دوره :

• مدرسین دوره: عباس مزیکی،امرالله عابدی،شادمان امینی
  • نحوه برگزاری: به صورت آنلاین به همراه ارائه مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری
  • پرداخت شهریه به صورت اقساط
  • پشتیبانی و منتورینگ

کارشناسان حرفه‌ای ما از طریق تلفن و واتس آپ، گام به گام با شما همراه هستند تا بتونید یک مشاور مالیاتی حرفه‌ای شوید.

دوره شما از همین حالا شروع شد

شما می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده نمائید، این فرصت را از دست ندهید!
    اطلاعات شما با موفقیت ارسال شد.

سوالات متداول

آیا معرفی به بازار کار دارید؟
    بله ،باتوجه به اینکه موسسه با شرکت های مطرح درارتباط هست بعد از پایان دوره ،درصوتیکه تمایل و توانمندی لازم برای کار در زمینه حسابداری داشته باشید ،معرفی ب کار صورت میگیرد
    آیا دوره‌ها به صورت کاربردی آموزش داده میشه ؟
    بله ،100% ، تمام مباحث بصورت کاربردی آموزش داده میشه تا شما بتونید در بازار کار استفاده کنید
    آیا مدرک این دوره معتبر هست ؟
    من قصد مهاجرت دارم آیا برای کار در خارج از کشور به کار می‌آید؟
    بله ،گواهی ای که دریافت میکنید قابل ترجمه هست و امتیاز شما را برای اخذ ویزا افزایش می‌دهد.
    سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که می‌خواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید