دوره مشاور مالیاتی | آموزش مشاور مالیاتی

معرفی دوره

مشاور مالیاتی یکی از پردرآمدترین مشاغل در سال 1399

با پیچیده‌تر شدن فضای کسب و کارهای امروزی و نحوه مالیات ستانی دولت، حضور یک مشاور مالیاتی متخصص و خبره در کنار مدیران سازمان‌ها و صاحبان مشاغل بیش از پیش احساس می‌شود. یک مشاور مالیاتی به اشخاص حقیقی و یا حقوقی کمک می‌کنند تا با آگاهی کامل به فضای کسب و کار قدم نهاده و از امتیازاتی که قانون برای آنها در نظر گرفته به خوبی استفاده کنند. زمانی این ضرورت بیش از پیش احساس می‌شود که بین سازمان امور مالیاتی و مودیان مالیاتی اختلافی صورت می‌گیرد. برای حل اینگونه مشکلات در چارچوب قانون نیاز به اشراف کامل به قوانین مالیاتی و آشنایی کامل با فرآیند دادرسی مالیاتی می‌باشد از این رو داشتن مشاور مالیاتی به اندازه‌ای حیاتی و حائز اهمیت و حساسیت است كه كارفرمایان،‌ به دانش مالیاتی مسئولان مالی خود اكتفاء و اتكاء نكرده و از خدمات تخصصی مشاوران مالیاتی مجرب، در كنار كادر مالی سازمان خود، بهره‌ می‌گیرند.
موسسه فن آوران حکیم با همکاری انجمن مدیران مالی اصفهان در جهت افزایش سطح مهارت دانش پذیران خود اقدام به برگزاری دوره مشاور مالیاتی می نماید. دوره آموزشی "مشاوره مالیاتی" یکی از سطوح در نظر گرفته شده می باشد که علاقه مندان به ثبت نام بایستی دانش اولیه مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی را داشته باشند.
نحوه تدریس اساتید و سرفصل های این دوره به صورت کاملا تخصصی و با در نظر گرفتن تمامی بخشنامه ها و آیین نامه های اجرایی سال 99 می باشد و هدف از برگزاری دوره تربیت مشاورانی است که بتوانند در حوزه ها و وضعیت های مختلف دانش مالیاتی داشته و صاحب نظر باشند لذا در دوره آموزشی "مشاوره مالیاتی"با حفظ شرط دانش اولیه مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی،کلیه رشته ها و اشخاص زیر میتوانند شرکت نمایند.
این گواهینامه معتبرترین مدرک حوزه مالیاتی در کشور بوده و مورد تائید انجمن حسابدارن ایران می‌باشد.
وبینار رایگان ما را با موضوع
قوانین مالیاتی لازم الاجرا در سال 1400
شرکت کنی؟

مخاطبین دوره :

• حسابداران و دانشجویان رشته حسابداری
  • مدیران مالی و دانشجویان رشته های مالی
  • صاحبان مشاغل، شرکت ها و موسسات تجاری
  • فارغ التحصیلان و دانشجویان علاقه مند به حوزه مالیات
  • وکلای دادگستری و دانشجویان حقوق
  • دستاوردهای دوره :

با توجه به تکرار موارد و تشریح پرونده های واقعی این امکان به وجود آمده تا شرکت کنندگان به کلیه موارد واقعی تسلط یافته و ارتباط میان مواد قانونی را بیاموزند تا بتوانند در یک موضوع مالیاتی موارد را به درستی تحلیل نموده و راه حل های قانونی آن را استخراج نمایند.

پشتیبانی و منتورینگ

کارشناسان حرفه‌ای ما از طریق تلفن و واتس آپ، گام به گام با شما همراه هستند تا بتونید یک مشاور مالیاتی حرفه‌ای شوید.

مزیت های دوره :

گواهینامه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
    دسته گواهینامه: قابل ترجمه و بین المللی
    نحوه اخذ استعلام:آنلاین
    جهت استعلام گواهینامه میتوانیید به سایت VOHEC.IR مراجعه فرمایید.

نظرات دانش پذیران:

محمدمهدی ایروانی

سلام.محمدمهدی ایروانی هستم.کارشناس ارشد حسابداری.همزمان با تحصیل از سال ۷۵ لغایت ۹۵ در رده های مختلف مالی بعنوان کارمند حسابداری تا مدیریت مالی و اداری در بخش خصوصی مسئولیت داشته ام.از سال ۹۶ تا حال حاضر بعنوان مشاور مالی و مالیاتی با بیش از ده شرکت خصوصی در صنایع مختلف مشغول همکاری میباشم.خوشبختانه شرکت در دوره مشاوران مالیاتی موسسه فن آوران حکیم توانسته نقش مشهودی در به روز رسانی اطلاعات مالیاتی اینجانب با توجه به انتخاب و نحوه آموزش این دو استاد بزرگوار(آقایان غفارزاده و بیابانی) داشته باشد.

نحوه برگزاری دوره :

• مدرسین دوره: عباس مزیکی،امرالله عابدی،شادمان امینی
  • نحوه برگزاری: به صورت آنلاین به همراه ارائه مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری
  • پرداخت شهریه به صورت اقساط
  • شما می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده نمائید، این فرصت را از دست ندهید!

سوالات متداول

آیا معرفی به بازار کار دارید؟
    بله ،باتوجه به اینکه موسسه با شرکت های مطرح درارتباط هست بعد از پایان دوره ،درصوتیکه تمایل و توانمندی لازم برای کار در زمینه حسابداری داشته باشید ،معرفی ب کار صورت میگیرد
    آیا دوره‌ها به صورت کاربردی آموزش داده میشه ؟
    بله ،100% ، تمام مباحث بصورت کاربردی آموزش داده میشه تا شما بتونید در بازار کار استفاده کنید
    آیا مدرک این دوره معتبر هست ؟
    من قصد مهاجرت دارم آیا برای کار در خارج از کشور به کار می‌آید؟
    بله ،گواهی ای که دریافت میکنید قابل ترجمه هست و امتیاز شما را برای اخذ ویزا افزایش می‌دهد.
    ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم