موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم برگزار می کند:

دوره عالی مشاور مالیاتی

معتبرترین  مدرک حوزه مالیاتی در کشور
ارائه مدرک وزارت علوم و قابلیت ترجمه جهت مهاجرت
تدریس توسط برجسته ترین اساتید کشور

دوره حسابداری جامع

ارائه مدرک وزارت علوم و قابلیت ترجمه جهت مهاجرت
تدریس توسط برجسته ترین اساتید کشور

برای مشاوره رایگان عدد ۹ را به ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱  پیامک کنید و منتظر تماس کارشناسان دوره باشید.

معرفی دوره مشاور عالی مالیاتی​

با پیچیده‌تر شدن فضای کسب و کارهای امروزی و نحوه مالیات ستانی دولت، حضور یک مشاور مالیاتی متخصص و خبره در کنار مدیران سازمان‌ها و صاحبان مشاغل بیش از پیش احساس می‌شود. یک مشاور مالیاتی به اشخاص حقیقی و یا حقوقی کمک می‌کنند تا با آگاهی کامل به فضای کسب و کار قدم نهاده و از امتیازاتی که قانون برای آنها در نظر گرفته به خوبی استفاده کنند. زمانی این ضرورت بیش از پیش احساس می‌شود که بین سازمان امور مالیاتی و مودیان مالیاتی اختلافی صورت می‌گیرد. برای حل اینگونه مشکلات در چارچوب قانون نیاز به اشراف کامل به قوانین مالیاتی و آشنایی کامل با فرآیند دادرسی مالیاتی می‌باشد از این رو داشتن مشاور مالیاتی به اندازه‌ای حیاتی و حائز اهمیت و حساسیت است که کارفرمایان،‌ به دانش مالیاتی مسئولان مالی خود اکتفاء و اتکاء نکرده و از خدمات تخصصی مشاوران مالیاتی مجرب، در کنار کادر مالی سازمان خود، بهره‌ می‌گیرند.

موسسه فن آوران حکیم در جهت افزایش سطح مهارت دانش پذیران خود اقدام به برگزاری دوره مشاور مالیاتی می نماید. دوره آموزشی “مشاوره مالیاتی” یکی از سطوح در نظر گرفته شده می باشد که علاقه مندان به ثبت نام بایستی دانش اولیه مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی را داشته باشند. نحوه تدریس اساتید و سرفصل های این دوره به صورت کاملا تخصصی و با در نظر گرفتن تمامی بخشنامه ها و آیین نامه های اجرایی سال جاری می باشد و هدف از برگزاری دوره تربیت مشاورانی است که بتوانند در حوزه ها و وضعیت های مختلف دانش مالیاتی داشته و صاحب نظر باشند لذا در دوره آموزشی “مشاوره مالیاتی“با حفظ شرط دانش اولیه مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی،کلیه رشته ها و اشخاص زیر میتوانند شرکت نمایند.

اطلاعات شهریه و ثبت نام دوره مشاور مالیاتی

شهریه با تخفیف نقدی ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان ۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان
۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان شهریه دوره
  • پیش پرداخت دوره مبلغ ۱,۵۰۰,۰۰۰ تومان
  • مبلغ هر قسط: ۱.۵۰۰.۰۰۰ تومان

نیاز به مشاوره دارید؟

هر سوالی داشته باشید ما پاسخگوی شما هستیم!
کافیست عدد ۹ را به ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم.
همچنین می توانید از طریق شماره واتساپ ۰۹۱۹۳۷۵۶۳۱۰  و یا شماره تلفن ۰۲۱۲۸۴۲۲۲۵۴ سوالات خود را بپرسید. در صورتی که تمایل داشته باشید، خوشحال می شویم بصورت حضوری در دفتر موسسه به نشانی اصفهان، نظرمیانی، ابتدای کوچه قصر میزبان شما باشیم.

کارشناس فروش

سرفصل های مشاور عالی مالیاتی

عنوان درساساتیدمجموع  ساعت
قانون مالیات‌های مستقیماستاد شورش مجیدی _ استاد عباس مزیکی۲۱
قانون مالیات بر ارزش افزوده
قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان
استاد امید افخمی _ استاد پدرام صادقی۱۲
اصول دادرسی و لایحه نویسی  مالیاتیخانم دکتر فاطمه هادلوند _ استاد شادمان امینی _ استاد بهمن ذولفی _استاد امید افخمی۹
ضوابط بیمه تامین اجتماعیخانم دکتر فاطمه پور یعقوبی _ استاد محمد هادی محسنی۱۲
قانون کارخانم دکتر فاطمه پور یعقوبی _ استاد محمد هادی محسنی۳
قانون مبارزه با پولشویی و فساد اداریدکتر احسان شمس _ دکتر حمید قدیری۹

معرفی مدرک دوره مشاور عالی مالیاتی

این دوره دارای گواهینامه معتبر وزارت علوم است. مدرک این دوره با عنوان مشاور عالی مالیاتی معتبرترین مدرک حوزه مالیاتی در کشور بوده و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و  فناوری می‌باشد.

مزایای مدرک صادره از موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم نسبت به مدارک سایر موسسات و دانشگاه ها:

• مدرک معتبر و مورد تایید وزرات علوم، تحقیقات و فن آوری
  • دارای واترمارک مخصوص مدارک وزارت علوم
  • قابلیت استعلام آنلاین در سایت وزارت علوم
  • ترجمه مدرک مورد تائید وزارت امور خارجه و قوه قضائیه
  • دارای مهربرجسته، برچسب هولوگرام و شماره شناسایی یکتا
  • قابلیت ترجمه و استفاده در امور مهاجرتی
مدرک دوره مشاور مالیاتی

ویژگی و مزیت های دوره مشاور عالی مالیاتی فن آوران حکیم

ارائه سرفصل ها مطابق با شرایط محیطی و کسب و کار در ایران

ایجاد ارتباط های سازنده و بهره گیری از تجربیات دیگران برای کسب و کار

برخورداری از اساتید مجرب و مطرح کشوری در حوزه کسب و کار

اعطای گواهینامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

برگزاری دوره ها در ساعات غیراداری و مشاهده ویدئو کلاس ها در ساعات دلخواه

ارایه مطالب و مباحث به صورت مطالعه موردی (Case Study) و متدهای برتر و روز دنیا

تقویت و پرورش مهارت های مدیریتی و تعمیق دانش راهبردی مدیریت کسب و کار

آشنایی با چالش ها و ماهیت کاربردی کارگاه ها به منظور کسب تخصص و مهارتهای مدیریتی

آیا میدانید مشاور مالیاتی ...؟ یکی از پردرآمدترین مشاغل در ایران است؟

پرسش های متداول

دوره مشاور مالیاتی نگرش و دانش مدیریتی برای اداره کسب و کارها به شما می دهد و کمک می کند از طریق ابزارها و روشهای نوین مدیریتی با چالش ها و بحران های امروزی روبه رو شوید و تصمیم گیری کنید، به گونه ای که حداکثر کارایی و بهره وری حاصل شود.

دوره مشاور مالیاتی در واقع به مدیران کمک می کند تا در شرایط متغیر امروزی بتوانند بهترین و مناسب ترین راه را برای کسب و کار خود انتخاب کنند و تصمیم درست را بگیرند. چرا که آموزش در حوزه های مختلف کسب و کاری به شیوه های کاملا کاربردی آنها را قادر می سازد شرایط را بسنجند و بر اساس آن کسب و کار خود را در سطح عالی هدایت و رهبری کنند.

بله، تمامی مباحث بصورت کاربردی آموزش داده می شود تا شما بتوانید در بازار کار استفاده کنید.

لینک کوتاه دوره: https://fhakim.ac.ir/?p=43465

پایان ثبت نام

ثبت نام دوره به پایان رسیده است، در صورتی که تمایل دارید برای آینده در این دوره شرکت کنیدفرم زیر را پر کنید، ما به محض آغاز ثبت نام برای دوره بعدی با شما تماس می گیریم.