دوره MBA گرایش خدمات و فروش موبایل

این روزها در کل دنیا مهارتهای مدیریتی ارزش خیلی بالایی پیدا کرده است. فناوری ها و تغییر درخواسته ها و تمایلات مشتری و کلا تغییر و تحولات شدید در بازار همه جز عواملی هستند که مدیران و صاحبان مشاغل و یا حتی کسایی که تازه قصد ورود به بازار کار را دارند را متوجه این موضوع کرده است که اگر به دنبال رشد شغلی و افزایش درآمد هستند، باید با زبان بازار و مهارتهای به روز مدیریتی آشنا بشوند . یکی از راههای به دست آوردن این مهارت دوره های آموزشی MBA هست که به منزله یک سرمایه گذاری مناسب، بهترین فرصت کسب دانش و تخصص لازم برای هدایت بیزینس می باشد و مسیر شما برای رسیدن به اهداف را هموارتر می کند.

شرکت در دوره های MBA به عنوان یکی از جذاب ترین دوره های امروز در دنیا شما را تبدیل به مدیر هوشمندی می کند تا از زیر و بم کسب و کارتان آگاه شوید و با کسب اطلاعات به روز در حوزه های مختلف کسب و کار، روند توسعه بیزینس خود را سریع تر کنید. فن آوران حکیم با سابقه‌ای ۱۳ ساله در برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های مدیریتی و آموزش بیش از ۶۰۰۰ مدیر در حوزه های مدیریتی افتخار دارد که بعنوان موسسه پیشرو در برگزاری دوره های کاربردی و پروژه محور و با پشتیبانی کامل جهت پاسخگویی و رفع مشکلات کسب و کار شما فعالیت می‌کند. سرفصل‌های دوره MBA متناسب با نیاز امروز کسب و کارها طراحی شده است و به شما کمک می کند پاسخ بهتری را به چالش‌های سازمانی خود بدهید.

این دوره به همراه مدرک معتبر آن برای کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی یا کاری دارند فوق العاده حائز اهمیت است.

قیمت دوره

شهریه دوره

هزینه دوره بصورت پرداخت نقدی: 81.600.000 ریال

هزینه دوره بصورت پرداخت اقساطی: 96.000.000 ریال

چندمین دوره آموزشی

پیش پرداخت ثبت نام

مبلغ پیش پرداخت: 19,200,000 ریال

پیش پرداخت و ثبت نام
زمان شروع دوره آموزشی

روزهای برگزاری

زمان شروع : 18 خرداد ماه

شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ها

ساعت 9 الی 11 صبح

طول دوره آموزشی

طول دوره

180 ساعت به مدت 4 ماه
تعداد نفر دوره آموزشی

تعداد

40 نفر

چه کسانی در دوره MBA گرایش خدمات و فروش موبایل می‌توانند شرکت کنند؟

• فعالین حوزه خرید و فروش موبایل
  • فعالین حوزه تعمیرات موبایل
  • فعالین حوزه وارد کننده موبایل
  • و کسانی که قصد ورود به این کسب و کار را دارند

ویژگی های دوره MBA گرایش خدمات و فروش موبایل چیست؟

• ارایه سرفصل ها مطابق با شرایط محیطی و کسب و کار در حوزه تلفن همراه در ایران
  • تقویت و پرورش مهارت های لازم در این حوزه
  • آشنایی با چالش های مشترک در کسب وکار
  • ایجاد ارتباط های سازنده و بهره گیری از تجربیات دیگران
  • برخورداری از اساتید مجرب و مطرح در این حوزه

نحوه برگزاری دوره MBA گرایش خدمات و فروش موبایل به چه صورتی می‌باشد؟

• برگزاری بصورت آموزش الکترونیکی
  • کوچینگ و پشتیبانی علمی و فنی و پرسش و پاسخ
  • برگزاری بصورت وبینار آموزشی و ویدیوی آموزشی

شرایط اخذ مدرک دوره MBA گرایش خدمات و فروش موبایل چیست؟

• ارایه پروژه مربوطه پس از پایان عنوان درسی
  • حضور مستمر در وبینارها
  • رعایت کامل آیین نامه ها و ضوابط موسسه و همچنین آیین نامه و ضوابط مربوط به برگزاری دوره که قبلا به اطلاع دانش پذیر رسیده است.

به منظور ثبت نام و واریز پیش پرداخت ، کلیک کنید

سولات متداول (پاسخ‌ها به ترتیب اولویت ارائه شده است.)

1در این دوره چی یاد می گیریم؟
دوره mba گرایش موبایل نگرش و دانش مدیریتی برای اداره و استارت این کسب و کار را به شما می دهد و کمک می کند از طریق ابزارها و روشهای نوین مدیریتی با چالش ها و بحران های امروزی روبه رو شوید و تصمیم گیری کنید، به گونه ای که حداکثر کارایی و بهره وری حاصل شود.
2گذراندن دوره MBA گرایش موبایل چه کمکی به ما می کند؟
دوره MBA گرایش موبایل در واقع به شما کمک می کند تا در شرایط متغیر امروزی بتوانید بهترین و مناسب ترین راه را برای کسب و کار خود را انتخاب کنید و تصمیم درست را بگیرید. چرا که آموزش در این حوزه به شیوه های کاملا کاربردی شما را قادر می سازد شرایط را بسنجید و بر اساس آن کسب و کار خود را در سطح عالی هدایت و رهبری کنید.

مشاوره آموزشی رایگان

با ثبت اطلاعات خود در این فرم یک فرصت مشاوره تخصصی فن آوران حکیم، به صورت رایگان بهره‌مند شوید!
مشاوران ما شما را در انتخاب مسیر حرفه‌ایتان یاری می‌کنند...