پاشنه آشیل سوم (ضعف بسته بندی)

در این ویدئو؛ دکتر محمود محمدیان ضعف بسته بندی را پاشنه آشیل سوم کارخانه های تولیدی بیان می کند.

پاشنه آشیل سوم ( ضعف بسته بندی)

در این ویدئو، دکتر محمود محمدیان ضعف بسته بندی را پاشنه آشیل سوم کارخانه های تولیدی بیان می کند.

سخنران:

دکتر محمود محمدیان ضعف بسته بندی

چکیده مقاله:

در مقاله پیش رو به بررسی نقاط قوت و ضعف صنعت تبدیل مواد و بسته بندی در ایران می پردازیم و در آن به دنبال راهکار های مناسب جهت افزایش میزان صادرات و یافتن راه حلی برای رقابت در بازارهای جهانی هستیم .

بسته بندی فعال نیز یکی از مفاهیم جدید در بسته بندی موادغذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم درخواست های مصرف کنندگان و گرایشات بازار توسعه یافته است. تکنولوژی های جدید در بسته بندی موادغذایی در پاسخ به نیازهای مشتریان یا در راستای تولید صنعتی محصولات غذایی محافظت شده با روش های ملایم تر، تازه، لذیذ وراحت با عمر انباری زیاد و کیفیت کنترل شده توسعه می یابند. علاوه براین تغییرات در نحوه توزیع یا روش زندگی مصرف کنندگان مهم ترین چالش در زمینه صنعت بسته بندی است.

 

نقاط قوت و ضعف صنعت بسته بندی

  • افزایش آگاهی های عمومی در خصوص صنعت بسته بندی از طریق برگزاری نمایشگاه های سالانه ، دوره های آموزشی و غیره
  • مبادله تجارب فنی با کشورهای دیگر و سازمان های بین المللی
  • انجام بازدید از کشورهای خارجی با ارسال گروه های بازدید از کشورهای موفق
  • افزایش توجه به تعالی شرکت های فعال در این صنعت از طریق اعطای جوایز ویژه بسته بندی
  • تمرکز بر روش ها و فناوری های تأثیرگذار بر این صنعت بویژه روش ها و فناوری های مرتبط با بهداشت و سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *