شخصیت

طرز فکر، انگیزه، عملکرد، اطلاعات، رشد و موفقیت

رو به جلو حرکت کن

شخصیت یعنی شیوه رفتار، طرز فکر، میزان هوش شناختی و هیجانی فرد. هم DNA و هم محیط افراد شخصیت را می‌سازند و به آن شکل می‌دهند. به همین علت موفقیت نیازمند رشد مستمر می‌باشد و جهان پر از مسائلی است که مانع رشد و پیشرفت مستمر می‌شوند. ساده‌ترین راه رسیدن به رشد مستمر،آگاهی، مطالعه مداوم و کسب اطلاعات از افراد موفق می‌باشد. اکنون که دنیا مانع رشد مستمر است، فرد باید منعطف، سخت‌کوش، زیرک و استراتژیک بوده، قادر به حل مشکلات باشد و فردی تحلیل‌گر باشد. بطور خلاصه، فرد باید همه تلاش خویش را بکار گیرد تا فردی موفق باشد.

شخصیت خود را چگونه بهتر کنیم

– مهارت‌های ارتباطی‌تان را توسعه دهید.

– ارزش‌های اصلی خود را بهتر کنید.

– هوش (IQ + EQ) خود را ارتقاء دهید.

– اخلاق کاری خود را بهبود ببخشید.

– انعطاف‌پذیر، مصمم و با اراده باشید.

– بسیار مطالعه کنید.

ارزش‌های اصلی

• – کمال
  • – احترام
  • – مسئولیت
  • – مهارت‌های ارتباطی قوی
  • – مهارت‌های لازم برای مطالعه
  • – کار گروهی
  • – صداقت

آگاهی

آگاهی، تسلط بر نفس، اطلاعات، رشد، موفقیت، ثروت

آگاه بودن گام اول است.

آگاهی یعنی توجه کامل به چیزی که شما آن را بدون تفسیر و قضاوت احساس می‌کنید. آگاه بودن به آرامش ذهنی و جسمی کمک می‌کند و استرس را با توجه به زمان حال کاهش می‌دهد. آگاهی دارای فایده‌های جسمی و روانشناختی از جمله خویشتن‌داری، انعطاف‌پذیری، بهبود تمرکز، روشن‌فکری، هوش هیجانی می‌باشد و از همه‌ مهم‌تر اینکه شما را به سوی موفقیت سوق می‌دهد.

چگونه آگاهی خود را تقویت کنیم.

• – برنامه‌ها، اولویت‌ها و اهداف خود را بنویسید.
  • – زمانی را به فکر کردن اختصاص دهید.
  • – افکارتان را روی کاغذ بنویسید.
  • – استراحت کافی داشته باشید.
  • – مراقب سلامتی‌تان باشید.
  • – ملاحظه حال دیگران را بکنید.

زندگی

انرژی، احساسات، منابع، انگیزه، رشد، موفقیت

خویشتن‌داری

زندگی انرژی است. انرژی فیزیکی و انرژی هیجانی. انرژی فیزیکی و هیجانی از انواع دیگر انرژی از جمله انرژی شیمیایی که حاصل غذا خوردن است، انرژی فیزیکی که از محیط کسب می‌شود، انرژی صوتی و انرژی‌های دیگر تأثیر می پذیرند.

هر فرد زنده‌ای از انرژی برای فعالیت برخوردار می باشد. انسان برای داشتن یک زندگی کاملاً اصولی باید مراقب انرژی هیجانی و فیزیکی خود باشد و برای این کار به منابعی همچون غذا، پناهگاه، آب، هوا و نیازها و خواسته‌های دیگر نیاز دارد.

پول یکی از منابعی است که انسان‌ها توافق کرده‌اند تا از آن به عنوان یک منبع جهت خرید منابع ضروری دیگر به منظور حفظ حیات استفاده کنند. موضوع موردنظر، به دست آوردن پول، مدیریت پول و افزایش پول است.

سرمایه فردی نیازمند دانش، مهارت و تجربه است. شما برای حفظ زندگی و داشتن یک سبک زندگی راحت به کسب اطلاعات نیاز دارید، از این‌رو اطلاعات نقطه اصلی موفقیت است.

برای این کار مطالعه بسیار مهم می باشد. باید به دنبال کسب اطلاعات به منظور رسیدن به رشد مستمر بود. هر چه بیشتر رشد کنید بهتر قادر به حل مشکلات خواهید بود و این امر منجر به رسیدن به پول می‌شود و پول می‌تواند منابع مورد نیاز دیگر را برای حفظ حیات، راحتی و آسایش تأمین می‌کند.

راه‌های حفظ زندگی به کامل‌ترین شیوه

• – شکایت کردن را کنار بگذارید.
  •  – اهدافتان را مشخص کنید.
  • – پویشگر باشید.
  •  – زمانی را به فکر کردن اختصاص دهید.
  • – خودتان فرصت‌سازی کنید.
  •  – گفتگوی درونی خود را تغییر دهید.
  • – پیشرفت کنید.

زمان

اولویت‌بندی، بهره‌وری، کارآیی، سودمندی، رشد و موفقیت

زمان یک مسئله بسیار مهم و حساس است.

بسیار مهم، هر فردی ۲۴ ساعت دارد و بسته به آنچه که می‌خواهد با آن ۲۴ ساعت هر روز انجام دهد موفقیت خویش را رقم می‌زند. هر کاری که در این ۲۴ ساعت انجام می‌دهید باید اطرافتان را تغییر دهد تا بتوانید اطلاعات را تا جایی که امکان دارد از محیط بدست آورید.

زیرا اطلاعات کانون اصلی موفقیت است.

هنگامی که می‌خواهید بخوابید می‌دانید که در حال بازیابی ذهن خود هستید تا روز بعد از این ذهن تازه بطور مؤثر برای کسب اطلاعات به حد کافی استفاده کنید. هنگامی که چیزی می‌خورید، و در حال خوردن آن هستید می‌دانید که در حال انرژی دادن به بدنتان هستید، زیرا با این کار قادر به کسب انرژی کافی جهت دریافت اطلاعات لازم خواهید بود.

هنگامی که وقت خود را صرف چیزی می‌کنید می‌دانید که زمان را از دست می‌دهید و این کار شما را از رسیدن به موفقیت دور می‌سازد.

مهارت‌های مدیریت زمان

• – اولویت‌بندی کردن
  • – اختیار دادن
  • – مهارت‌های تصمیم‌گیری
  • – فهرست بازبینی و فهرست کارهای روزمره
  • – برنامه‌ریزی و خودسازی

انرژی

انگیزه، سلامتی، عملکرد، رشد و موفقیت

انرژی همه چیز است.

بدن انسان از عناصر بویژه عناصر شیمیایی تشکیل شده است. این عناصر شامل کربن، هیدروژن، اکسیژن و عناصر دیگر می‌باشند. محیط اطراف ما نیز از عناصر شیمیایی ساخته شده است همان عناصری که بدن ما را می‌سازند، با این تفاوت که به شکل دیگری نظم یافته‌اند.

عناصر شیمیایی از انرژی ساخته می‌شوند. این انرژی به لحاظ علمی بصورت الکترون‌ها و پروتون‌ها شکسته شده است. اگر شما الکترون‌ها و پروتون‌ها را دریافت کنید می‌توانید عناصر شیمیایی را بسازید.

اگر عناصر شیمیایی را ترکیب کنید می‌توانید بدن انسان و یا حتی محیط فیزیکی اطراف خود را بسازید، به شرطی که بتوانید این عناصر شیمیایی را دوباره نظم بدهید. متأسفانه هیچ نمی‌دانیم، اما مسئله این نیست.

مسئله این است که بدن انسان از عناصر شیمیایی تشکیل می‌شود و عناصر شیمیایی از انرژی ساخته می‌شوند. از این رو انرژی خود زندگی است. دانشمندان زمان زیادی را صرف این مسئله کرده‌اند که چگونه می‌توان انرژی را دوباره نظم داد، تا بتوان زندگی ساخت اما موفق نشدند، اینجاست که این مسئله وارد عمل می‌شود.

این مسئله که می‌توان انرژی را دوباره نظم داد تا زندگی و محیط اطراف را ساخت بدون هیچ‌گونه توضیح احتمالی به این دیدگاه اشاره دارد که یک نیروی قوی‌تر می‌تواند چنین نظمی را به وجود آورد و آن دین است.

چه فرد مذهبی باشید یا نه، یک چیز کاملاً درست است و آن این است که شما زنده هستید و باید یک فرد موفق باشید تا در زندگی شاد باشید. شادی از موفقیت حاصل می‌شود و موفقیت حاصل پیشرفت مستمر، رشد مستمر ناشی از خرد و خرد حاصل استفاده مفید شما از زمان و منابع دیگر می‌باشد.

چگونه می‌توان موفق بود

• – هر ساعت چیز جدید بیامورید.
  •  – کمال‌گرا نباشید.
  • – صبور باشید.
  •  – ۹۰% زمان را کار کنید.
  • – سعی کنید فرد غیرفعالی نباشید.
  •  – مشکلات را حل کنید.
  • – اهدافتان را هوشمندانه تعیین کنید.