لوگو تک رنگ فن آوران حکیم

معرفی موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم

حکیمانه بیاموز حکیمانه بیاندیش

مؤسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم فعالیت خود را از ۱۳۸۶/۸/۱۲ با مجوز قطعی شماره ۳۷۵۱/۲۴ پس از تائید شورای عالی انقلاب فرهنگی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری در شهر تهران و در زمینه های علوم انسانی، آزمون وکالت، آمادگی فراگیر پیام نور و…  آغاز به کارکرد و سال‌ها با بهرمندی از اساتید مجرب و متخصص داخلی و خارجی دربرگزاری همایش ها و سمینارهای مدیران الماسی و وبینارهای فیروزه ای، دوره های کاملا کاربردی حوزه علوم انسانی فعالیت نموده است. این مجموعه در تاریخ ۱۳۹۷/۱۱/۳ ادامه فعالیت تخصصی خود را در شهر اصفهان با اخذ مجوز انتقالی به شماره ۹۵۹۹۰/۲۴ انجام داده و مشغول فعالیت شده است. نکته قابل توجه این است که فن آوران حکیم  تنها مؤسسه آموزش عالی آزاد گروه الف از نظر وزارت علوم در استان اصفهان است که در گرایش های علوم انسانی (مدیریت، حسابداری، روانشناسی خانواده و بالینی، حقوق، فن آوری اطلاعات(IT)، زبانهای خارجی، هنر و…) در حال فعالیت است.

در این سال ها این مؤسسه همکاری خود را با دانشگاه های خارجی، داخلی و مراکز صنعتی و پیام نور و تجاری گسترش داده است و موفق به برگزاری دوره های آموزشی متعدد در گروه علوم انسانی و همچنین، برگزاری سمینار های مدیران الماسی، وبینارهای فیروزه ای و رویداد های کاملا حرفه ای و تخصصی را در این سال ها انجام داده است و دانشپذیران بر حسب علاقه مندی و زمینه کاری خود به انتخاب دوره اموزشی مورد نظر مشغول بوده اند و پس از گذراندن دوره انتخابی و موفقیت در آزمون های پایانی هر دوره، موفق به اخذ گواهینامه معتبر و قابل ترجمه از مؤسسه به نمایندگی از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می گردند.

لوگو موسسه فن آوران حیکیم
خانواده فن آوران حکیم

با خانواده فن آوران حکیم همراه باشید ...

با کمک و راهنمایی های پدرانه دکتر حکیمی نیا ریاست موسسه و با همکاری اساتید مجرب و صاحب نام با تیم جوان و پر از انرژی و انگیزه در کنار هم در موسسه جمع شده ایم تا به دانش پذیران ایرانی آنگونه که شایسته اند خدمات آموزشی ارائه کنیم.

هدف ما در موسسه برگزاری و اجرای دوره های آموزشی باکیفیت عالی و کاملا کاربردی با ایجاد رضایت مندی و خوب نمودن حال شما در خانواده فن آوران حکیم می باشد و نه فقط مدرک گرایی.

پس شما هم با حضور در خانواده ما، حکیمانه بیاموز و حکیمانه بیاندیش.

معرفی تیم فن آوران حکیم

آقای سید احمد هاشمی
مسئول خدمات

دپارتمان های فن آوران حکیم

هدف اصلی دپارتمان مدیریت موسسه فن آوران حکیم تطبیق مهارت‌های مدیریتی مدرن و سنتی از طریق آموزش‌های MBA ، DBA و علوم مدیریتی جهت توانمندسازی و بروزرسانی مهارت‌های مدیران و صاحبان کسب و کار، مشاغل و اصناف می‌باشد. همچنین با ارائه مدارک معتبر وزارت علوم و قابل ترجمه بستر علمی برای افرادی که قصد مهاجرت دارند را فراهم نموده است.

دپارتمان حسابداری فعالیت خود را از سال ۱۳۹۰ آغاز نمود. با پیچیده تر شدن فضای کسب و کارهای امروزی بیش از پیش بر اهمیت دایره مالی و حسابداران و مدیران مالی آگاه به مسائل روز و قوانین مختلف افزوده شده است. هدف اصلی این دپارتمان بررسی و تحلیل دقیق حرفه حسابداری و فضای کسب و کارهای نوین و با در نظر گرفتن مهارت های مورد نیاز حسابداران و مدیران مالی کارگاه ها و دوره های کوتاه مدت و میان مدت تخصصی با حضور اساتید برجسته کشوری برگزار نماید.

دپارتمان روان شناسی موسسه فن آوران حکیم، بر حسب وظیفه ای که در جهت ارتقای سطح آگاهی شهروندان دارد ماموریت آموزش مهارت های زندگی روزمره به شهروندان را بر عهده گرفت. این ماموریت با شعار “بهبود روابط خانوادگی و ارتقاء سطح مهارت های فردی و زندگی” و در قالب های دوره، کارگاه و سمینار صورت میگیرد.