دوره کارآفرینی
The road to entrepreneurship
از رویا تا کارآفرینی
به دنیای شیرین کارآفرینی خوش آمدید
تدریس توسط برجسته ترین اساتید کشور
جهت کسب اطلاعات بیشتر همین حالا
عدد ۹۰ را به ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ پیامک کنید.
The road to entrepreneurship
از رویا تا کارآفرینی
به دنیای شیرین کارآفرینی خوش آمدید
تدریس توسط برجسته ترین اساتید کشور
جهت کسب اطلاعات بیشتر همین حالا
عدد ۹۰ را به ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ پیامک کنید.
اگر تصمیم گرفتی که ایده های تو ذهنتو به واقعیت تبدیل کنی
اگه همیشه آرزو داشتی که کسب و کار خودتو داشته داشته باشی و با اینکه ایده های زیادی داشتی ولی از شروع کردن و مسیر پیش رو ترس داشتی
در دوره کارآفرینی موسسه فن آوران حکیم به صورت کاملا کاربردی و راهکار محور به شما کمک خواهیم کرد که سیر ایده تا عمل را به صورت اصولی پیمایش کنید.
طراحی این دوره با بررسی و رصد مسیر کارآفرینان موفق خارجی و داخلی صورت گرفته است.
کارآفرین، به کسی میگن که توانایی و تمایل به راهاندازی، توسعه و ادارهی یه کسبوکار داره و ممکنه تو این راه با چالشهای زیادی دستوپنجه نرم میکنه
رؤیای همهی کارآفرینان اینه که یه روزی کسبوکارشون به برندی معتبر و شناخته شده تبدیل بشه.
اما برای این که یک کسبوکار نوپا بین مخاطبانش جا بیفته باید از پس مشکلات زیادی بربیای
از مشکلاتی که کارآفرین با اون روبرو میشه، مواردی مثل مدیریت نقدینگی، جذب سرمایهگذار، مدیریت تیم و منابع انسانی، تدوین استراتژی، عدم شناخت صحیح بازار و… را میشه نام برد
با وجود این که هر روز به تعداد طرفداران کارآفرینی اضافه میشه
اما فقط تعداد کمی از آنها موفق میشن در بازار رقابتی باقی بمونن.
هر سوالی داشته باشید ما پاسخگوی شما هستیم!
کافیست عدد ۹۰ را به ۱۰۰۰۲۸۲۸۰۱ ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم.
همچنین می توانید از طریق شماره تلفن ۰۲۱۲۸۴۲۲۲۵۴ سوالات خود را بپرسید. در صورتی که تمایل داشته باشید، خوشحال می شویم بصورت حضوری در دفتر موسسه به نشانی اصفهان، نظرمیانی، ابتدای کوچه قصر میزبان شما باشیم.
در زیر سرفصل های دوره کارآفرینی موسسه فن آوران حکیم رو براتون گذاشتیم که دقیقا همین مواردی که جزو چالش های یک کارآفرین هست رو در بر میگیره
ژوزف شومپیتر که ازش به عنوان پدر کارآفرینی نام برده میشه یه جمله معروف و در عین حال عمیقی در مورد کارآفرینی داره
ژوزف، فرایند کارآفرینی را یک «تخریب خلاق» میدونه
بهتره بگیم به نظر اون ویژگی تعیینکننده در کارآفرینی، انجام کارهای جدید یا ابداع روشهای نوین در امور روزمره و جاری میتونه باشه
ژوزف، فرایند کارآفرینی را یک «تخریب خلاق» میدونه
مثلا:ارائه یک کالای جدید
و یا ارائه روش جدیدی در فرایند تولید
ویا گشایش بازاری جدید
ویا حتی یافتن منابع جدید
ردیف | عنوان | استاد | تعداد ساعت |
۱ | ایده پردازی و نوآوری | دکتر علیرضا حیدری | ۸ |
۲ | طراحی مدل کسب و کار | دکتر علیرضا حیدری | ۲ |
۳ | کارگاه راه اندازی و مدیرت کسب و کار | دکتر علیرضا حیدری/دکتر عطاالله همایون | ۲ |
۴ | بازاریابی عملی | مهندس رضا سیف الهی/ استاد بهروز اباذری | ۱۰ |
۵ | مدیریت ریسک | دکتر توحید کاظمی/ دکتر شاهرخ شهرابی | ۶ |
۶ | کارگاه هدف گذاری | دکتر علیرضا حیدری | ۲ |
۷ | تبلیغات هدفمند | دکتر امین نامجو/ دکتر سوده محمودی | ۸ |
۸ | فروش مدرن | استاد بهزاد اباذری/ دکتر علیرضا حیدری | ۸ |
۹ | کارگاه شناخت مشتری | دکتر علیرضا حیدری/ دکتر سوده محمودی | ۲ |
۱۰ | دیجیتال مارکتینگ | دکتر امین نامجو/ استاد پوریا فیاض | ۸ |
۱۱ | انتخاب و مدیریت سرمایه انسانی | دکتر مینا بوستانی راد | ۸ |
۱۲ | اخد مجوز های مورد نیاز | استاد شقایق صرامی/استاد لیلا عزیزی | ۲ |
۱۳ | کارگاه مدیریت مالی برای کسب و کارهای نوپا | دکتر مهران مرشد /استاد رحیمی پور | ۶ |
۱۴ | کوچینگ تیمی | استاد سپهر موسوی زاده | ۶ |
برند محصولات غذایی بهروز در سال ۱۳۵۶ توسط بهروز فروتن شکل گرفت. او در سن ده سالگی پدرش را از دست داد و مجبور به کار کردن شد، اکثر مواقع درآمدش را برای مسائل تحصیلی و هزینهی روزمره مصرف می کرد و بخاطر شکست های اقتصادی پی در پی در زندگی ومشکلات مالی فراوان به فکر کار و حرفه جدید افتاد و به پیشنهاد همسر و خواهر زن خود تصمیم به پخت شلهزرد، انواع ترشیجات و مرباها در خانه ی خود نمود.در بین محصولاتی که بهروز فروتن به بازار عرضه کرده بود سس مایونز از میان باقی محصولات توجه مشتریان را به خود جلب کرد. این کارخانه در یک منطقه صنعتی و در کیلومتر ۱۵ جاده کرج قزوین قراردارد . تولیدات شرکت صنایع غذایی بهروز نیک در حال حاضر رب گوجه فرنگی، انواع سس، کنسروجات ، انواع شور، ترشی، انواع مربا، آبلیمو و….است.
محصولات غذایی نامی نو توسط مهندس امیررضا ثابت پی شکل گرفت. مهندس امیر رضا ثابت پی متولد سال ۱۳۵۰ در اصفهان است. ایشان از سال ۱۳۷۹ با تولید غذای آماده و سالاد الویه وارد صنعت غذا شد و هم اکنون نیز با ۷ واحد تولیدی مشغول به کار است. به گفته ثابت پی چندی است تولید سس، سوسیس وکالباس را به مجموعه اضافه کرده اند تا در تولید مواد اولیه سالاد الویه و غذاهای آماده خودکفا شوند.
بهرام اژدری مدیرعامل مجموعه رستورانهای ارکیده متولد سال ۱۳۶۵ است و زمانی که به دنیا آمد، ۳۰ سال از عمر رستوران ارکیده گذشته بود و از هفت سالگی در آشپزخانه رستوران مشغول ظرف شستن شد و کمک حال پدر و برادر بزرگترش شد. از کودکی به کار کردن علاقه داشت و همه جا خصوصا در خریدهای رستوران همراه پدرش می رفت، در ۹ سالگی، پدر دکه ای برای او خرید و آنجا شروع به کسب و کار جدی کرد و این دکه نقطه شروع کسب و کارش شد و از همان زمان به توسعه کسب و کارش و جبران زحمات پدر و مادرش فکر میکرد و طی این سالها بارها آزمون و خطا کرد و در حال حاضر تمامی تجربه اطلاعات خود را در زمینه صنعت رستوران داری در اختیار سرمایه گذاران قرار میدهد.
“پس اگر تو هر یک از زمینه های بالا ایدهی جدیدی داری میتونی به یه کارآفرین موفق تبدیل بشی”
دوره کارآفرینی