آیلتس IELTS چیست؟

آیلتس IELTS یک امتحان معتبر بین المللی است که متقاضیان مهاجرت، اقامت و یا تحصیل در دیگر کشورها موظف‌اند در آن شرکت کنند و حد نصاب نمره‌ی درخواستی آن کشور و یا دانشگاه را کسب نمایند. این امتحان شامل چهار بخش نوشتن (Writing)، خواندن (Reading)، شنیدن (Listening) و صبحت کردن (Speaking) می‌باشد که هر کدام از بالاترین نمره یعنی ۹ محاسبه می‌گردد؛ و معمولاً میانگین چهار نمره، نمره آیلتس فرد تلقی می‌گردد. بخش Speaking آن عمدتاً توسط یک ممتحن دورگه از طریق مصاحبه (پرسش و پاسخ پیرامون مسائل مختلف) انجام می‌شود.

چگونه برای شرکت در آیلتس آماده شویم؟

لازم است بدانید برای آماده شدن چهت شرکت در این امتحان، ابتدا می‌بایست شخص چهار مهارت اصلی خود را تقویت کند تا سپس آماده‌ی فراگیری تکنیک‌های خاص این امتحان شود.

بهترین مسیر، کتاب و برنامه‌ریزی برای رسیدن به نمره دلخواه و مطلوب کدام است؟

سیستم‌های آموزشی متداول به این گونه عمل می‌کنند که شخص می‌بایست ابتدا در حدود یک تا دو سال با شرکت در کلاس‌های ترمیک عمومی چهار مهارت خود را تقویت کند، سپس از وی امتحان تعیین سطح به عمل می‌آورند تا در صورت امکان ایشان بتواند وارد دوره‌ی آیلتس شود که بالتبع این روال آموزشی صرف نظر از طولانی بودن و هزینه‌های زیاد تا حدودی می‌توان گفت که از ابتدا متقاضی را در مسیری صحیح قرار نمی‌دهد.
موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم افتخار دارد تا با اتکا بر دانش و تخصص کارگروه خود و نیز با استفاده از برنامه‌های آموزشی جدید و هدفمند، دپارتمان خود را تحت عنوان خانه‌ی آیلتس معرفی نماید.
ما در خانه‌ی آیلتس تلاش کردیم تا زبان آموزان عزیز را به دور از هرگونه حاشیه در مسیری هدفمند قرار دهیم تا فراگیران عزیز بتوانند در مدت زمانی کوتاه‌تر و صرف هزینه‌ی کمتر آماده شرکت در این امتحان گردد. بدیهی است سایر زبان آموزانی که فقط به دنبال کسب و تقویت چهار مهارت صحبت کردن، شنیدن، خواندن و نوشتن هستند نیز می‌توانند در دوره‌های Pre-IELTS ما شرکت کنند.

تضمین کار ما چیست؟

علاوه بر  اینکه از فراگیران محترم در میان و پایان هر دوره امتحان مربوطه گرفته می‌شود، در پایان دوره‌ی Final-IELTS  امتحانی شبیه خود آیلتس واقعی تحت عنوان «شبیه ساز آیلتس یا همان IELTS Mock» به عمل می‌آید و مطابق آن گواهینامه‌ ی معتبر از سوی وزارت علوم و آموزش عالی به زبان آموزان اعطا می‌گردد. بدیهی است اگر نمره‌ی مندرج در گواهینامه با نمره مأخوذه‌ی زبان آموز در امتحان آیلتس مغایرت چندان داشته باشد، فراگیر می‌‌تواند بار دیگر دوره را به صورت رایگان شرکت نماید و یا وجه دریافتی دوره‌ی مربوطه به ایشان مستردد می‌گردد.