پاشنه آشیل اول (ضعف کیفیت)

در این ویدئو دکتر محمود محمدیان به معرفی پاشنه های اشیل صنعت تولید می پردازد. و پاشنه آشیل اول را ضعف کیفیت می نامد.

پاشنه آشیل اول (ضعف کیفیت)

در این ویدئو دکتر محمود محمدیان به معرفی پاشنه های آشیل صنعت تولید می پردازد. و پاشنه آشیل اول را ضعف کیفیت می نامد.

سخنران:

دکتر محمود محمدیان

 

 

چکیده

به طور سنتی، محققان و صنعت کاران لجستیک تولید و کیفیت را به عنوان حوزه های جداگانه در نظر گرفته اند. با وجود این، تصمیماتی که در مرحله طراحی سیستم های تولید برای برآورده کردن نیازمندی های بهره وری اتخاذ می شوند، بر روی کیفیت تولید نیز تأثیرگذار خواهند بود؛ به طور مشابه، تصمیماتی که برای برآورده کردن نیازمندی های کیفیت اتخاذ می شوند، بر روی عملکرد بهره وری سیستم نیزتأثیرگذار خواهند بود. این مقاله قصد دارد با در نظر گرفتن همزمان لجستیک کیفیت و تولید، رویکردی برای ارزیابی عملکرد کلی سیستم ارائه کند. نتایج حاصل شده بعد از اعمال این روش، دیدگاه های جدیدی در ارتباط با روابط بین این دو حوزه فراهم کرده و مسیر طراحی مشترک لجستیک تولید و سیستم های کنترل کیفیت را هموار می کنند.

مدل فرانظری (Transtheoretical Model)

تغییرات اصولا در سطح افراد یک سازمان به وقوع می پیوندند، چرا که افراد ناگزیرند مجموعه ای از عادات خود را به مجموعه ای دیگر از عادات تبدیل کنند. اما چگونه؟ 

مراحل تغییر

مدل فرانظری چنین فرض می‌کند که افراد به هنگام تلاش موفق برای ایجاد تغییرات فردی،مراحل و دوره‌هایی قابل پیش بینی را پشت سر می گذارند. 

مدل رهبری اقتضایی (Situational Leadership Model)

مدل رهبری اقتضایی نشان می‌دهد که چگونه می‌توان افراد را در هر یک از این مراحل تغییر، رهبری کرد. این مدل برای اولین بار از سوی هرسی و بلانچارد در اواخر دهه‌ی ۶۰ ارائه شد و امروزه به شکل یکی از بحث برانگیز ترین و البته محبوب ترین تئوری های مدیریت تغییرات درآمده است. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *