کاپیتان فروش دکتر احد حیدری

کاپیتان فروش

در این کتاب، ضمن پرهیز از کلی گویی سعی شده است با در نظر گرفتن شرایط خاص اقتصادی ایران عزیزمان، رموز فروشندگی اثر بخش را به زبانی عملیاتی و ساده بیان کنیم. مخطبان اصلی این کتاب: سرپرستان فروش، کارشناسان فروش و فروشندگان حضوری به ویژه شاغلان در شرکت‌های پخش می‌باشند.

این کتاب نتیجه آخرین دستاوردها و پژوهش‌های چهل اندیشمند و دانشگاه برجسته در حوزه نورومارکتینگ می‌باشد که سعی شده در قالبی جذاب و کاربردی برای علاقمندان به این رشته جدید علمی تدوین شود.

خرید کتاب ۲۴,۰۰۰ تومان

cb1bf59

چرا این کتاب باید خریداری شود؟

در این کتاب چه چیزی پیدا می‌کنید؟

عناوینی از فهرست کتاب

بخش‌ها:

۱ وظایف اصلی مدیران فروش

۹آیا مهارت اخراج حرفه‌ای را داریم؟

۱۰ اصول تهیه بانک اطلاعاتی مشتریان چیست؟

سخن نویسندگان:

رهبران و مدیران همانند شعله آتش می‌باشند که می‌توانند روشنی بخش سازمان بوده و گرماده و یا در صورت عدم مهارت دودمان خود و تیم را به باد دهند. در کتاب “به من میگن کاپیتان فروش” شما به صورت علمی و کاربردی با وظایف اصلی هر مدیر فروش و نحوه انجام آنها آشنا می‌شوید. استخدام، آموزش، سیستم‌های انگیزی، کنترل پرسنل، قیمت گذاری، تهیه بانک اطلاعاتی، تفویض اختیار، جانشین پروری، تبلیغات موثر، ایجاد همکاری با دیگر واحد ها، تبلیغات در فضای مجازی را در این کتاب مطالعه بفرمایید.

مشخصات عددی کتاب

صفحه

فصل

کاپیتان فروش دکتر احد حیدری

درباره نویسنده:

احد حیدری هستم ، متولد ۱۳۴۴ در تهران . از روی ناچاری و اجبار با حرفه زیبای فروشندگی در سن ۲۵ سالگی آشنا شدم ولیکن خیلی سریع متوجه شدم که نوع شخصیت و گرایش من مطابقت کامل دارد با جسارت ها ، چالش‌ها و فراز و نشیب‌های تجارت. از آن زمان تا کنون بی وقفه در بخش فروش بسیاری از سازمان‌ها فعالیت داشته‌ام، از جمله به عنوان مدیر فروش شرکت لبنیات پاک ایران. از سال ۸۵ به صورت حرفه‌ای آموزش هنر ناب ارتباط موثر ( فروشندگی ) را شروع کردم و حتی موفق شدم مدرک رسمی و مجوز آن را از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کسب نمایم . من عاشق فروشندگی و آموزش آن به دیگران در قالب ارایه خدمات مشاوره‌ای و برگزاری کارگاه و سمینار هستم. در این سایت همراه من شوید با هدف ساختن دنیای بهتر برای عاشق شدن . . . خوشحال می‌شوم برای آشنایی بیشتر با سوابق حرفه‌ای من دکمه بیشتر را کلیک فرمایید.

خبر رسانی

عضویت: