برگزاری نشست دوم کافه مدیران

نشست دوم کافه مدیران روز چهارشنبه مورخه ۲۲ خرداد ماه ۱۳۹۸ در موسسه آموزش عالی آزاد فن آوران حکیم برگزار ش. در این نشست که با حضور جمعی از مدیران ارشد کسب و کار و صاحبان مشاغل برگزار شد، استاد شهرام شفیعی به عنوان مدرس پیرامون موضوع نقش توسعه فردی و ارتباطات موثر در فروش حرفه‌ای صحبت کردند.

امروزه با توجه به اهمیت مبحث فروش در سازمان‌ها، لازم است که مدیران و تصمیم گیران حوزه کسب و کار با اصول و مهارت‌های حرفه‌ای فروش آشنا باشند. لذا در این نشست مباحثی پرامون مدیریت ارتباطات اثر بخش و فروش حرفه‌ای، راهکارهای ایجاد تجربه خوشایند برای مشتریان مطرح شد.

با توجه به اینکه یکی از اهداف برگزاری کافه مدیران پاسخگویی به سوالات مدیران و شرکت کنندگان می‌باشد، در پایان این نشست یک پنل پرسش و پاسخ با حضور استاد شهرام شفیعی ( مدرس و مشاور کسب و کار)، سرکار خانم محبوبه زارعی (مدرس و کارشناس ارشد دیجتیال مارکتینگ)، مهندس سید سپهر موسوی زاده ( مدیر وکارشناس ارشد mba)، پویان قوی بیان ( مدرس در حوزه عارضه یابی و کسب و کار ) برگزار شد و به سوالات مدیران پیرامون مباحث مسرح شده پاسخ داده شد.

لازم بذکر است نشست اول کافه مدیران ماه گذشته با حضور سرکار خانم محبوبه زارعی در موسسه فن آوران حکیم برگزار شده بود.

گالری عکس

دوره‌های اخیر