برگزاری جشن پایانی بیست و پنجمین دوره مدیریت عالی کسب و کار (MBA)

این دوره که در نخستین روزهای مهرماه ۱۳۹۷ آغاز شده بود با حضور جمعی از مدیران و صاحبین مشاغل از حوزه‌های مختلف از جمله فولاد، صنعت چاپ، تجهیزات پزشکی، محصولات آرایشی و بهداشتی، نتورک مارکتینگ و ... و با حضور اساتید ارجمند همچون دکتر طالاری، دکتر ابراهیم زاده، جناب آقای شهرام شفیعی، سرکار خانم زارعی و ... برگزار شد. در جشن پایانی ۲۵ دوره مدیریت عالی کسب و کار (MBA) و مصادف با دوازدهمین روز از ماه مبارک رمضان، در ضیافت افطاری که با حضور استاد ارجمند آقای شهرام شفیعی برگزار شد، میزبان دانش پذیران محترم بودیم.

لازم به ذکر است

لازم به ذکر است دوره آتی مدریت MBA در خرداد ماه ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد این دوره که هم اکنون در حال ثبت‌نام می‌باشد و همچون ادوار گذشته در خدمت مدیران کلیه سازمانها و شرکت‌ها هستیم.

نظر دانش پذیران این دوره

دوره‌های اخیر